Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Να χαρούμε ξανά τον αθλητισμό και την επιστροφή του κόσμου»

Μπαρτζώκας: «Να χαρούμε ξανά τον αθλητισμό και την επιστροφή του κόσμου»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην ταχύτητα του παιχνιδιού του Ολυμπιακού και τη δυνατότητα δημιουργίας, μετά τη φιλική νίκη επί του Λαυρίου, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο «BWIN Tournament against Covid-19»

Μετά από την ολοκλήρωση της φιλικής αναμέτρησης, ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε:

«Είχαμε έναν κορμό από πέρσι και νομίζω ότι παίζουμε καλά λίγο πιο νωρίς. Οι παίκτες που ήρθαν, προσαρμόστηκαν γρήγορα στα δεδομένα που ζητάμε, αλλά σίγουρα έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και πρέπει να παίξουμε πλήρεις και με ισχυρότερους αντιπάλους για να βγάλουμε πι ασφαλή συμπεράσματα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Νομίζω πρέπει να δουλέψουμε μαζί, αν θέλουμε να έχουμε δημιουργία. Δεν ξέρω πόσες τελικές πάσες κάναμε, αλλά στα προηγούμενα παιχνίδια είχαμε πάνω από 30. Γενικά μπορούμε να παίξουμε με μεγαλύτερη ταχύτητα. Έχουμε καλούς παίκτες στο transition. Αυτό που θέλουμε είναι σίγουρο ριμπάουντ κι αν απλοποιήσουμε την επίθεση, θα είμαστε πιο αποτελεσματικοί».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης σημείωσε: «Το τελικό σκορ δείχνει τη διαφορά απόδοσης σήμερα. Ο Ολυμπιακός ήταν δύο ταχύτητες πάνω από εμάς. Ήταν το πρώτο φιλικό για μας, φανήκαμε πολύ ανέτοιμοι.

Έχουμε πολλά να διορθώσουμε για να βγάλουμε αυτά που θέλουμε, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Το μείζον για εμάς είναι να κάνουμε στην άμυνα αυτά που χρειάζονται, στις θέσεις μας και σε όλα για να μπορέσουμε εν συνεχεία να βγάλουμε στην επίθεση όσα θέλουμε.

Το Λαύριο πέρσι πέτυχε έναν άθλο, σχεδόν πήρε ένα πρωτάθλημα. Δεν είναι εύκολο να ξαναγίνει αυτό.

Φέτος θέλουμε να έχουμε σταθερή πορεία, με την ίδια φιλοσοφία και το ίδιο στυλ να συνεχίσουμε να έχουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Στο BCL να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να δείξουμε ότι δεν ήταν τυχαία η περσινή μας πορεία».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0