Basket Talk

Ντιαλό: «Η καλύτερη επιλογή η Μονακό, φοβερή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ντιαλό: «Η καλύτερη επιλογή η Μονακό, φοβερή ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Για τη νέα σελίδα της καριέρας του μίλησε ο Άλφα Ντιαλό.

Στη Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλφα Ντιαλό, καθώς η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό δεν ευδοκίμησε. Ο 24χρονος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, ενώ σχολίασε την πρώτη αγωνιστική της Euroleague στην οποία θα αντιμετωπίσει το «τριφύλλι».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη Μονακό:

«Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Πρόκειται για ένα σύλλογο με ιστορία και μια πολύ καλή ομάδα. Θέλω να ζήσω το ίδιο που έζησαν οι παίκτες πέρσι, να κερδίζω τίτλους δηλαδή».

Για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, παίζοντας πλέον στη Euroleague:

«Είναι ένα μεγάλο και μια πολύ σημαντική πρόοδος. Έχω να μάθω πολλά από τον κόουτς Μίτροβιτς και από τους παίκτες που έχουν συμμετάσχει ήδη στη διοργάνωση. Από τη δική μου πλευρά, βασίζομαι στον ενθουσιασμό και την ενέργεια μου για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» είπε ο Ντιαλό.

Για την περσινή σεζόν με το Λαύριο:

«Αναπόφευκτα, ήταν μία δύσκολη χρονιά λόγω όλων όσων γίνονταν με τον κορωνοϊό. Αλλά η παρουσία στους τελικούς δείχνει την εξαιρετική δουλειά που κάναμε, με έναν πολύ καλό προπονητή. Είχαμε μια πολύ νεανική ομάδα, την οποία το οποία το σταφ κατάφερε να την κάνει να πάει πολύ ψηλά. Δεν τα καταφέραμε στους τελικούς, αλλά υπήρχε πολλή ικανοποίηση μετά από μία πολύ επιτυχημένη σεζόν».

Για το πρώτο του παιχνίδι στη Euroleague, το οποίο θα είναι κόντρα στον  Παναθηναϊκό:

«Είναι μία φοβερή ομάδα και θα πρέπει να μπούμε στο 100%, όπως και σε όλους της αγώνες της Euroleague. Σε αυτήν τη διοργάνωση, θα αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες σε κάθε παιχνίδι. Θα είναι απαραίτητο να δίνουν τα πάντα για να εμφανιζόμαστε καλοί και να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστικοί».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0