Basket Talk

Βόμβα από Χασάν Μάρτιν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο δίχως να ενημερώσει τον Ολυμπιακό, στον αέρα η παραμονή του

Βόμβα από Χασάν Μάρτιν: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο δίχως να ενημερώσει τον Ολυμπιακό, στον αέρα η παραμονή του

Όπως έγινε γνωστό ο Αμερικανός σέντερ υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στο γόνατο όπου είχε χειρουργηθεί στις 24 Φεβρουαρίου και παρουσιάστηκε πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης και αποθεραπείας! Σκέψεις ακόμη και για αποδέσμευσή του!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από την Κυριακή στο Πράβετς της Βουλγαρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του όμως σε αυτή δεν μπορεί να συμμετάσχει με τον τρόπο που θα ήθελε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο Χασάν Μάρτιν.

Όπως αποκαλύφθηκε ο Αμερικανός σέντερ ο οποίος είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο γόνατο στις 24 Φεβρουαρίου με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, υποβλήθηκε σε νέα επέμβαση στις αρχές Ιουλίου από δικούς του γιατρούς στις ΗΠΑ δίχως να ενημερώσει τον Ολυμπιακό! Όταν ήρθε στην Ελλάδα και ενημέρωσε σχετικά το ιατρικό τημ των ερυθρόλευκων διαπίστωσε ότι ο Μάρτιν δεν έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ότι βρίσκεται αρκετά πίσω από τα χρονοδιαγράμματα που του είχαν δώσει και ότι δεν μπορεί να συμμετάσχει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων!

Προς το παρόν είναι άγνωστο για πόσο -ακόμη- καιρό ο Αμερικανός δεν θα είναι διαθέσιμος αφού λέγεται ότι ίσως χάσει όλη την προετοιμασία και μπορέσει να επιστρέψει οριακά για την έναρξη της Ευρωλίγκα αρχές Οκτωβρίου!

Στον Ολυμπιακό προς το παρόν τηρούν στάση αναμονής, θα επανεξετάσουν την αποθεραπεία του παίκτη σε δύο εβδομάδες και δεν αποκλείεται να πάρουν και πιο… δραστικά μέτρα που θα φτάνουν ακόμη και στην αποδέσμευση του παίκτη όντας καλυμμένοι νομικά αφού δεν ενημέρωσε για τη δεύτερη επέμβαση στο γόνατό του ως όφειλε.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0