Basket Talk

Αλεξέι Σβεντ: «Μίλησα με τον Ιτούδη αρκετές φορές, θα βοηθήσω και στην άμυνα γιατί ήμουν από τους κορυφαίους στα κλεψίματα»!

Αλεξέι Σβεντ: «Μίλησα με τον Ιτούδη αρκετές φορές, θα βοηθήσω και στην άμυνα γιατί ήμουν από τους κορυφαίους στα κλεψίματα»!

Η ΤΣΣΚΑ ήρθε σε συμφωνία με τον Αλεξέι Σβεντ, τον ντύνει στα χρώματά της ξανά μετά από χρόνια και ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει…

Ο Αλεξέι Σβεντ επιστρέφει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά από 9 χρόνια και μέσα από τη συνέντευξή του στο CSKA Basket Show κάνει γνωστό το πώς πήρε αυτή την απόφαση, αλλά και τις σκέψεις του για την προσαρμογή του στο παιχνίδι των Ρώσων!

Για τις δυνατότητές του στην άμυνα: «Μίλησα με τον κόουτς Ιτούδη αρκετές φορές. Έχουμε τους ίδιους στόχους. Σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνει και σκεφτόμαστε πώς μπορούμε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Φυσικά συζητήσαμε τον χρόνο συμμετοχής μου και τη θέση μου στο παρκέ. Δεν είναι μυστικό ότι μπορώ να παίξω στο"1" στο "2" ακόμα και στο"3". Δεν κάνει διαφορά σε εμένα, μακάρι να είμαι χρήσιμος και στις τρεις θέσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ΤΣΣΚΑ και ανυπομονώ να αρχίσει η σεζόν.

Υπήρξαν φορές που ήμουν ανάμεσα στους 2-3 καλύτερους στα κλεψίματα επομένως δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα στην άμυνα. Ας περιμένουμε να αρχίσει η σεζόν και θα δούμε τι θα γίνει».

Για τους τραυματισμούς: «Έχω ξεπεράσει στο 100% τους τραυματισμούς μου. Προετοιμαζόμουν για τη χρονιά με τον πατέρα μου. Ξεκινάω να προετοιμαζόταν πάντα ένα μήνα πριν την πρώτη προπόνηση. Κάνουμε πολλή προπόνηση στο δρόμο.

Ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή ότι ήθελα να έρθω στην ΤΣΣΚΑ και δεν σκέφτηκα ιδιαίτερα τις προτάσεις από τις άλλες ομάδες γιατί ήξερα πού ήθελα να πάω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Όλοι μου έδωσαν συγχαρητήρια, μίλησα μαζί τους και όλοι χάρηκαν που επέστρεψα. Τους ξέρω σχεδόν όλους, έχουμε παίξει αντίπαλοι και με κάποιους από αυτούς συμπαίκτες. Με άλλους έχω παίξει στην Εθνική και επομένως έχουμε ένα αξιόλογο ρόστερ και η σεζόν προμηνύεται ευχάριστη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0