Basket Talk

Πιτίνο: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τρεις φορές πιο σκληρό από το ΝΒΑ» (video)

Πιτίνο: «Το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι τρεις φορές πιο σκληρό από το ΝΒΑ» (video)
Οι δηλώσεις του Ρικ Πιτίνο μετά την φιλική ήττα του Αϊόνα από το Περιστέρι. 
Ο Ρικ Πιτίνο σχολίασε την φιλική ήττα του Αϊόνα από το Περιστέρι,, με το δικό του μοναδικό στυλ και αποθέωσε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, τονίζοντας το πόσο σκληρό είναι σε σχέση με το αμερικάνικο στυλ.  

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμερικανού τεχνικού: «Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για εμάς. Αντιμετωπίσαμε μια επαγγελματική ομάδα, που θα αγωνιστεί στο Basketball Champions League. Τρεις από τους παίκτες των αντιπάλων ήταν παίκτες μου στην Εθνική Ομάδα, είναι τρομεροί. Ο προπονητής τους ήταν ο συνεργάτης μου.  Μιλάμε για μια εξαιρετική εμπειρία. Χάσαμε για 10 πόντους, αλλά κερδίσαμε πολλά. Οι παίκτες μου έμαθαν πάρα πολλά. 

Παίξαμε στο παιχνίδι της FIBA. Είναι τρεις φορές πιο σκληρό σωματικά, σε σχέση με το ΝΒΑ και πέντε φορές πιο δυνατό, σε σύγκριση με το κολεγιακό μπάσκετ. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Σίγουρα, ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, το πιο ανταγωνιστικό ταξίδι που κάναμε. Αντιμετωπίσαμε επαγγελματίες. Το Περιστέρι θα προσπαθήσει να φτάσει στην τετράδα του πρωταθλήματος. 

Αύριο παίζουμε το Λαύριο, άλλη μια σπουδαία ομάδα. Αυτές οι ομάδες θα κέρδιζαν κάθε ομάδα του NCAA. Στο δεύτερο ημίχρονο μείναμε κοντά στο σκορ, αν και δεν ήμασταν καλοί επιθετικά. Όμως, όλο αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς». 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0