Basket Talk

ΚΑΕ Άρης: Στο Καρπενήσι η προετοιμασία, ανακοινώθηκαν και τρία φιλικά

ΚΑΕ Άρης: Στο Καρπενήσι η προετοιμασία, ανακοινώθηκαν και τρία φιλικά

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Άρης γνωστοποίησε το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Στο Καρπενήσι θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη, ενώ οι «κίτρινοι» θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια πριν το πρώτο επίσημο κόντρα στη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει:

«Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου.

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει τη Δευτέρα 23/8 στο «Nick Galis Hall». Οι προπονήσεις θα είναι διπλές καθημερινά, ενώ την Τετάρτη 25/8 και την Πέμπτη 26/8 οι καλαθοσφαιριστές της ομάδας μας θα περάσουν από τις απαραίτητες εργομετρικές εξετάσεις.

Στις 30/8 ο Άρης θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Η αποστολή θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5/9 και στη συνέχεια θα δώσει σειρά φιλικών αγώνων.

Συγκεκριμένα, στις 8/9 θα αντιμετωπίσει την Πέλιστερ και στις 11/9 την ΜΖΤ, αμφότερες από τα Σκόπια. Στις 14/9 θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας με τον Ηρακλή, ενώ στις 18/9 η ομάδα μας θα δώσει το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, εκτός έδρας με τη Λάρισα, για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αναλόγως με το αποτέλεσμα της αναμέτρησης (σε περίπτωση πρόκρισης ο Άρης θα αγωνιστεί ξανά στις 22/8, με τον Ιωνικό ή τον Απόλλωνα Πάτρας, εκτός έδρας), θα αποφασιστεί αν θα δοθεί ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι, πριν από την έναρξη της Stoiximan Basket League (2/10)».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0