Basket Talk

EuroCup Women: Οι αντίπαλοι των πέντε ελληνικών ομάδων

EuroCup Women: Οι αντίπαλοι των πέντε ελληνικών ομάδων
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Νίκη Λευκάδας και Ελευθερία Μοσχάτου έμαθαν τους αντιπάλους τους στο EuroCup Women.
Οι πέντε ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Νίκη Λευκάδας και Ελευθερία Μοσχάτου, που θα μας εκπροσωπήσουν στο EuroCup Women την προσεχή αγωνιστική περίοδο, έμαθαν το μεσημέρι της Πέμπτης (19/08) τις αντιπάλους τους στη διοργάνωση, μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στη Γερμανία. 

Ξεκινώντας από την κλήρωση των προκριματικών, η Ελευθερία Μοσχάτου θα αντιμετωπίσει την Μπάσκετ 25 (Μπρίντγκοσζ) από την Πολωνία, ο ΠΑΟΚ θα μονομαχίσει με την Ελαζίγκ Ιλ Εζέλ Ιντάρε από την Τουρκία, ενώ τέλος, η Νίκη Λευκάδας θα βρει απέναντί της την Ουγγρική Ουνιβερσιτάς. Οι αγώνες θα είναι διπλοί, και θα γίνουν στις 23 και 30 Σεπτεμβρίου.

eurocup-qualifier-768x429.jpg


Στις φάσεις τον ομίλων, ο Παναθηναϊκός (σσ. 1ος Όμιλος) θα βρει μπροστά του την Πολκοβίτσε της Άρτεμις Σπανού,μαζί με τη ρωσική Ενισέι και τη νικήτρια του ζευγαριού Χατάι/Ελιτζούρ Χολόν.

Με τη σειρά του ο Ολυμπιακός (σσ. 5ος Όμιλος) κληρώθηκε μαζί με τον μαζί με τον Ερυθρό Αστέρα από τη Σερβία και τη ρωσική Ναντέζντα, ενώ εκεί μπορεί να υπάρξει και ένας ελληνικός εμφύλιος, αν τελικά η Ελευθερία Μοσχάτου εξασφαλίσει την πρόκρισή της.

eurocup-conf.jpg

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0