Basket Talk

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Απαγορευτικό του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, ακυρώνει τη συμμετοχή της στα τουρνουά προετοιμασίας!

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Απαγορευτικό του Υπουργείου Υγείας του Ισραήλ, ακυρώνει τη συμμετοχή της στα τουρνουά προετοιμασίας!

Τα φιλικά τουρνουά που θα λάμβαναν χώρα σε Ελλάδα και Κύπρο δεν θα γίνουν με παρουσία της Μακάμπι, αφού δέχτηκε «στοπ» από το Υπουργείο Υγείας λόγω κορονοϊού στο Ισραήλ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, είχε προγραμματισμένη τη συμμετοχή της σε φιλικά τουρνουά σε Ελλάδα και Κύπρο. Σε αυτά που θα πραγματοποιούνταν στη χώρα μας, μάλιστα, Παναθηναικός και  Ολυμπιακός θα ήταν οι διοργανωτές.

Οι νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν πως τελικά η ομάδα δεν θα καταφέρει να ταξιδέψει εκτός Ισραήλ, αφού τα δεδομένα με τον κορονοϊό δεν είναι τα ιδανικά και δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις του συλλόγου.

Οι αγώνες του ΣΕΦ θα γίνονταν ανάμεσα σε Μονακό, Λαύριο, Ολυμπιακό και Μακάμπι (04-05/09), ενώ στην Κύπρο η «ομάδα του λαού» θα είχε αντιπάλους, πέρα από τους Πειραιώτες, την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (09-12/09). Αυτή τη στιγμή και τα δύο τουρνουά βρίσκονται στον αέρα.

Όσον αφορά το «Παύλος Γιαννακόπουλος» η ΚΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα (16/08) τη σύνθεση του τουρνουά, αλλά το «απαγορευτικό» του Υπουργείου, διαφοροποιεί τα πλάνα. Γίνονται ήδη προσπάθειες από την ομάδα να λάβουν την ειδική άδεια, ωστόσο οι πιθανότητες είναι ελάχιστες, αφού οι αρμόδιοι έχουν αρνηθεί σε σχετικό αίτημα της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0