Basket Talk

Οι αντιδράσεις του αθλητικού κόσμου στο «αντίο» του Μπουρούση

Οι αντιδράσεις του αθλητικού κόσμου στο «αντίο» του Μπουρούση

Ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε την μεγάλη απόφαση να βάλει τέλος στην μεγάλη και μακροχρόνια καριέρα του και άλλοτε συμπαίκτες του ή αθλητές που αντιμετώπισε μέσα στο παρκέ έστειλαν το δικό τους μήνυμα.

Σχετικά Άρθρα
Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα Έλληνες αθλητές που άφησαν το δικό τους στίγμα στο μπάσκετ αποφάσισαν να αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Μετά τους Βασίλη Σπανούλη και Νίκο Ζήση, ο Γιάννης Μπουρούσης πήρε την «σκυτάλη» και ανακοίνωσε τους τίτλους τέλους στην καριέρα του.

Αμέσως ο μπασκετικός κόσμος... κινητοποιήθηκε μέσω των social media και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στον Γιάννη Μπουρούση με αφορμή την γνωστοποίηση της είδησης. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο και άλλοτε συμπαίκτης του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ροντρίγκεθ, γράφοντας:«Σπουδαία καριέρα φίλε. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον». Από την πλευρά του ο Γιόνας Ματσιούλις σχολίασε: «Είχαμε μερικές εξαιρετικές στιγμές μαζί στο γήπεδο και σίγουρα θα έχουμε και άλλες στο μέλλον. Συγχαρητήρια φιλαράκια για την σπουδαία καριέρα».

Η EuroLeague δεν άφησε ασχολίαστη την απόσυρση του Γιάννη Μπουρούση από την ενεργό δράση, ενώ θυμήθηκε και τους Βασίλη Σπανούλη, Θοδωρή Παπαλουκά και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ ανέφερε: «Εξαιρετικός συμπαίκτης, εξαιρετικός άνθρωπος και σίγουρα θρύλος του μπάσκετ. Μεγάλη τιμή να παίξω μαζί σου». Επίσης ακόμη ένας που σχολίασε στην ανάρτησή του στα social media ήταν ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης,
Φαμπιάν Κοζέρ
, γράφοντας: «Τι καριέρα μου φίλε μου! Νιώθω ευλογημένος που μοιράστηκα το γήπεδο μαζί σου έμαθα τόσα πολλά! Σου εύχομαι καλή τύχη στη νέα σου ζωή!».

Από ελληνικής πλευράς αρχικά σχολίασε ο Νίκος Ζήσης: «Συγχαρητήρια για τη μεγάλη σου καριέρα Γιάννη! Εύχομαι ότι καλύτερο στο επόμενο βήμα σου!». Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανέφερε: «Αδερφέ μου συγχαρητήρια για την μεγάλη καριέρα και το ήθος που έδειξες. Απόλαυσε την ζωή και την οικογένειά τώρα». Επίσης ο Κώστας Τσαρτσαρης έγραψε: «Ένας από τους καλύτερους Έλληνες ψηλούς. Καλό πολίτης. Καλωσήρθες στο club» Αυτά ήταν μερικά από τα αμέτρητα μηνύματα που δέχθηκε ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0