Basket Talk

Αποκάλυψη για "παράτυπη" είσοδο 4 μελών της Φενέρμπαχτσε στη χώρα: «Εντολή του μεγάλου να περάσουν χωρίς έλεγχο»

Αποκάλυψη για
Σύμφωνα με την "Εφημερίδα των Συντακτών" 4 παίκτες της ομάδας μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε μπήκαν στη χώρα με άνωθεν εντολή παρότι είχαν πυρετό
Σχετικά Άρθρα

Πρωτοσέλιδο αποκλειστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο τέσσερα μέλη της αποστολής της ομάδας μπάσκετ της Φενέρμπαχτσε μπήκαν στη χώρα στις 21 Οκτωβρίου 2020 με… άνωθεν εντολή του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά έχει η “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που αποκαλύπτει και τους διαλόγους που έγιναν ανάμεσα στον κ.Χαρδαλιά και τις αρχές του αεροδρομίου, εκείνη τη μέρα κατά τη διάρκεια ελέγχου στην αποστολή της Φενέρμπαχτσε βρέθηκαν τέσσερα μέλη να έχουν υψηλό πυρετό. Όμως όπως αναφέρει η εφημερίδα με εντολή του κ.Χαρδαλιά και κατά παράβαση των μέτρων που ίσχυαν τότε επιτράπηκε η είσοδος και στα τέσσερα μέλη της τουρκικής ομάδας.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό έγινε κανονικά στις 22 Οκτωβρίου αλλά πέντε μέρες αργότερα, στις 27 Οκτωβρίου η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ένα κρούσμα κορονοϊού σε παίκτη της ομάδας και την επομένη και δεύτερο με αποτέλεσμα να ζητήσει να μην διεξαχθεί (όπως και συνέβη) ο αγώνας με την Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη που ήταν προγραμματισμένος για τις 29 Οκτωβρίου και τελικά έλαβε χώρα μέσα Απριλίου του 2021.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0