Basket Talk

BCL: Tα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση (video)

BCL: Tα γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση (video)

Το BCL της νέας σεζόν παίρνει... σάρκα και οστά και μετά την γνωστοποίηση των γκρουπ δυναμικότητας των συμμετεχόντων, οι ελληνικές ομάδες θα μάθουν αύριο (12:00/7/7) τους αντιπάλους τους.

Σχετικά Άρθρα

Aπό χθες η καρδιά του BCL χτυπάει στη Γενεύη, όπου πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη των εκπροσώπων των ομάδων της διοργάνωσης, ενώ έγινε γνωστό και το νέο format.

Σε αυτή την σύσκεψη υπήρχε έντονο ελληνικό στοιχείο, καθώς συμμετείχαν οι εκπρόσωποι των ΑΕΚ, Λαύριο, ΠΑΟΚ αλλά και του Περιστερίου, όπου θα διεκδικήσει την θέση του στην τελική φάση της διοργάνωσης μέσω των προημιτελικών αγώνων.

Παράλληλα σήμερα έγιναν γνωστά και τα γκρουπ δυναμικότητας, με το Περιστέρι να βρίσκεται στο 1ο γκρουπ από τα 6 των 24 ομάδων για την προκριματική φάση και αυτό σημαίνει ότι θα αγωνιστεί κατευθείαν στον 2ο προκριματικό γύρο μαζί με Μπάμπεργκ, Λε Μαν, Μπάκεν Μπέαρς (αυτές θα τις αποφύγει), Φριμπούρ, Μόρναρ, Τσμόκι-Μινσκ και Όπαβα.

Όσον αφορά τα γκουπ δυναμικότητας των ομάδων που έχουν εξασφαλίσει ήδη την θέση τους στην τελική φάση του BCL, η ΑΕΚ τοποθετήθηκε στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας μαζί με Τενερίφη, Μπούργος, Νίζνι, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Νίμπουρκ, Στρασμπούρ και Χολόν (δεν θα τις αντιμετωπίσει), ο ΠΑΟΚ στον 2ο με Ντιζόν, Οστάνδη, Σάσαρι, Μπεσικτάς, Καρσίγιακα, Μπρίντιζι και Σζομπατέλι, ενώ το Λαύριο στην πρώτη του σεζόν βρέίσκεται στο 4ο μαζί με Ιγκοκέα, Όλντενμπουργκ, Σταλ Οστρόβ και τις 4 ομάδες που θα προκριθούν από τα προκριματικά.

nnn.png

vvvv_1.png

Δείτε εδώ την διαδικασία της κλήρωσης:

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0