Basket Talk

Πάντερ: «Με έπεισε ο Ομπράντοβιτς» (video)

Πάντερ: «Με έπεισε ο Ομπράντοβιτς» (video)
O Κέβιν Πάντερ στο επίσημο κανάλι της Παρτιζάν εξήγησε πως πείστηκε να υπογράψει στην ομάδα
Σχετικά Άρθρα

Ο Κέβιν Πάντερ μίλησε για τις συζητήσεις που είχε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, οι οποίες τον οδήγησαν να υπογράψει στην Παρτιζάν, δηλώνοντας ενθουσιασμένος για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

«Έχω μπροστά μου μια νέα πρόκληση. Είναι κάτι που μου δίνει τεράστιο κίνητρο. Ένα φρέσκο ξεκίνημα. Ο κόουτς Ομπράντοβιτς και εγώ μιλήσαμε αρκετά και με έπεισε να πιστέψω στο όραμά του και το πλάνο του. Καταλάβαμε καλά ο ένας τον άλλον και αυτό με έκανε περισσότερο ενθουσιασμένο και σίγουρο για την απόφασή μου να συνεχίσω την καριέρα μου στην Παρτίζαν.

Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι σίγουρος και χαρούμενος, αυτή είναι μια νέα πρόκληση για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος και απλώς κοιτάζω μπροστά.

Αν παίξουμε μπροστά στους οπαδού μας, σίγουρα θα έχουμε μια τρελή και υπέροχη σεζόν. Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι από το γεγονός ότι θα υπάρξουν ξανά φίλαθλοι στο γήπεδο. Θα έχουμε μια νέα ομάδα, σε μια νέα αρχή. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ πραγματικά για όλα» ανέφερε ο Αμερικανός γκαρντ μιλώντας στο επίσημο κανάλι της νέας του ομάδας.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0