Basket Talk

Pippen: «Ο LeBron James κέρδισε πρωτάθλημα χωρίς καμία βοήθεια»

Pippen: «Ο LeBron James κέρδισε πρωτάθλημα χωρίς καμία βοήθεια»
Ο Scottie Pippen έχει δείξει αρκετές φορές την αδυναμία που έχει στον LeBron James, όμως αυτή τη φορά μάλλον ήθελε να πετάξει την σπόντα του στον Kevin Durant.
Ο Scottie Pippen άσκησε δριμεία κριτική στον Kevin Durant για τον αποκλεισμό των Nets από τους Bucks.

«Ο Durant, όσο σπουδαίος και αν είναι στην επίθεση, αποδείχθηκε ότι είναι ο χειρότερος εχθρός του εαυτού του, αφού δεν ήξερε πώς να παίξει ομαδικά. Συνέχισε να προσπαθεί κόντρα στους Bucks και έπαιρνε όλα τα σουτ.

Έχετε δει ποτέ τον LeBron να επιχειρεί σουτ σαν αυτά που πήρε ο Durant; Δεν θα έπαιρνε τέτοιο σουτ. Θα ήταν πιο έξυπνος. Ο LeBron θα έβρισκε τρόπο να νικήσει και δεν θα ήταν εξαντλημένος και ίσως δεν θα έπαιρνε καν το τελευταίο σουτ. Ο LeBron δεν είναι Durant και ο Durant δεν είναι LeBron».

Ο Durant ωστόσο δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω και απάντησε αναλόγως:

«Ο σπουδαίος Scottie Pippen δεν ήταν αυτός που αρνήθηκε να περάσει στο παρκέ στο τέλος ενός αγώνα επειδή κυριάρχησαν τα συναισθήματά του όταν ο προπονητής του σχεδίασε την τελευταία επίθεση για έναν καλύτερο σουτέρ; Ο Scottie επίσης ήθελε μία φορά να απολαύσει το καλοκαίρι του και επέλεξε να κάνει αποθεραπεία του κατά την διάρκεια της σεζόν. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΙΛ (σ.σ Τζάκσον) ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ!!!»

Ο έξι φορές πρωταθλητής και χρυσό μέλος της δυναστείας των Bulls αποφάσισε να αναφέρει και πάλι τον LeBron James σε νέο tweet του αφήνοντας αιχμές...

«Ο LeBron James κέρδισε πρωτάθλημα χωρίς καμία βοήθεια»

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0