Basket Talk

Μάνατζερ Αντετοκούνμπο: «Στόχος του να βρεθεί στο Τόκιο με την Εθνική»

Μάνατζερ Αντετοκούνμπο: «Στόχος του να βρεθεί στο Τόκιο με την Εθνική»
Ο ατζέντης του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιώργος Πάνου, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εφόσον πάρει το «εισιτήριο» η Εθνική.

Η Εθνική ομάδα θα διεκδικήσει σε λίγες μέρες στον Καναδά την πρόκριση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, την ώρα που ο «Greek Freak» αγωνίζεται με τους Milwaukee Bucks στους τελικούς της ανατολικής περιφέρειας του NBA απέναντι στους Atlanta Hawks. Σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ, ο Πάνου αναφέρθηκε στις σκέψεις του Γιάννη για συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πορεία των Bucks: «Η έμπειρα είναι το νούμερο ένα συστατικό, όταν συνδυάζεται και με σκληρή δουλειά, όλα αυτά τα χρόνια αφήνει τη δουλειά του να μιλάει για εκείνον. Σημαντικό είναι και πως οι Bucks έχουν κρατήσει τον ίδιο κορμό εδώ και αρκετά χρόνια με μικρές, αλλά σημαντικές προσθήκες όπως του Holiday. Το πιο σημαντικό όμως είναι το περιβάλλον. Μίλησαν όλοι για τους τραυματίες των Nets, για τύχη. Το θέμα είναι να έχεις δουλέψει αρκετά για να αρπάξεις την ευκαιρία. Οι Bucks ήταν έτοιμοι να αρπάξουν λοιπόν αυτή την ευκαιρία».

Για τις πορείες των προηγούμενων ετών: «Δεν αυξήθηκαν μόνο οι παίκτες, αλλά όλο το σταφ, που έχει γίνει μια σημαντική επένδυση με γυμναστές, προπονητές και αρκετούς ακόμα. Υπάρχει μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας, ότι είμαστε σε καλύτερο σημείο σε σχέση με πριν δύο χρόνια. Σίγουρα η αποτυχία τους έχει πεισμώσει και έχουν αποβάλει το στρες. Μετά τη σειρά με το Miami έχουν λυθεί».

Για το αν θα βρεθεί ο Γιάννης στους Ολυμπιακούς, σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής: «Ο στόχος είναι ο Γιάννης να είναι στο Τόκιο και όποτε μπορεί και είναι υγιής να είναι εκεί, δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα».

Για τον Κώστα Αντετοκούνμπο: «Ο στόχος του είναι να βρει χώρο και χρόνο σε ένα περιβάλλον που θα τον εμπιστευτεί και θα του δώσει χρόνο να παίξει γιατί θέλει να βγάλει τη δουλειά που έχει κάνει τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0