World Sports

Ελλάδα-Κροατία 8-7: Τεράστια νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο για την Εθνική Νέων!

Ελλάδα-Κροατία 8-7: Τεράστια νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο για την Εθνική Νέων!

Η Εθνική Νέων πραγματοποιώντας μια τρομερή ανατροπή επικράτησε με 8-7 της Κροατίας και πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Νέοι για μεγάλα πράγματα!

Η Εθνική ομάδα Νέων στο πόλο πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση και πέταξε εκτός συνέχειας την Κροατία, επικρατώντας με 8-7, πέρνοντας έτσι μία τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος!

Ο προημιτελικός είχε συγκλονιστικό φινάλε με τους παίκτες του Ηλία Μαχαίρα να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή και να βγαίνουν στο τέλος νικητές από την πισίνα! Αρχικά, προηγήθηκαν με 4-3, οι Κροάτες πέρασαν με 5-4, στο τέλος όμως, οι διεθνείς μας κατάφεραν να γυρίσουν τούμπα το σκορ και να φύγουν με δύο γκολ μπροστά σε 8-6. Οι Κροάτες μείωσαν σε 8-7, αλλά οι Έλληνες κατάφεραν και κράτησαν το υπέρ τους σκορ που τους έδωσε την μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Eκεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (23/9, 20:00) τον νικητή του αποψινού (20:00) προημιτελικού ανάμεσα στο Μαυροβούνιο και την Ισπανία.

Οκτάλεπτα: 1-0, 3-3, 0-2, 4-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Καρακούρος, Μπουζαλάς 1, Λυκούδης 1, Τόττης, Αλμύρας 1, Καστρινάκης, Γκίλλας 2, Σπάχιτς 1, Μυρίλος, Πούρος, Μπιτσάκος Χρ., Κανδανολέων 2, Ηλιόπουλος.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Ντιούλα, Μπουρντιέλεζ 1, Λιέπαβα 1, Μπούσιτς 1, Μπούρμπουραν 1, Πάβλιτς, Κούρμπανιτς, Ράνταν, Ράντιτς 1, Ζβόνο 2, Μοζάρα, Στόγιανατς, Τσούμπρανιτς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0