World Sports

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Προκρίσεις στα ημιτελικά για Ντουντουνάκη, Χρήστου και Μάρκο!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Προκρίσεις στα ημιτελικά για Ντουντουνάκη, Χρήστου και Μάρκο!
Την πρόκριση στον ημιτελικό κατάφεραν να πάρουν οι Απόστολος Χρήστου στα 50μ. ύπτιο, Δημήτρης Μάρκος στα 200μ. ελεύθερο και  Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης που γίνεται στη Ρώμη.

Με άκρως θετικό πρόσημο για την εθνική ομάδα κολύμβησης άνοιξε η τέταρτη μέρα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης καθώς είχαμε συνολικά τρεις προκρίσεις στα ημιτελικά! 

Πιο συγκεκριμένα, ο Απόστολος Χρήστου πήρε άνετα την πρόκριση στον ημιτελικό στα 50μ. ύπτιο ανδρών, σημειώνοντας τον δεύτερο καλύτερο χρόνο του προκριματικού, με 24.72. 


Πρόκριση σε ημιτελικό πήρε και ο  Δημήτρη Μάρκος στα 200μ. ελεύθερο ανδρών σημειώνοντας 1:48.18, επίδοση που του έδωσε την 12η θέση της κατάταξης και σε συνδυασμό με το ότι ο ένας από τους τρεις Ούγγρους που τον ξεπέρασαν, ο Ρίτσαρντ Μάρτον δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στον ημιτελικό, πήρε εκείνος την πρόκριση.


Φυσικά, η Άννα Ντουντουνάκη, όπως αναμενόταν, πήρε εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα, στο οποίο αγώνισμα είναι κάτοχος του τίτλου. Η Ελληνιδα αθλήτρια σημείωσε χρόνο 59.33, που την έφεραν στη 14η θέση της κατάταξης, παίρνοντας έτσι την πρόκριση.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0