World Sports

Nέα προπονήτρια της Βουλιαγμένης η Κική Λιόση

Nέα προπονήτρια της Βουλιαγμένης η Κική Λιόση

Εποχή Λιόση στη γυναικεία ομάδα πόλο της Βουλιαγμένης, με την πρώην αρχηγό της Εθνικής Γυναικών να ανακοινώνεται επίσημα ως νέα προπονήτρια της ομάδας.

Νέα προπονήτρια στο γυναικείο τμήμα πόλο της Βουλιαγμένης ανέλαβε και επίσημα η Κική Λιόση.  Η πρώην αρχηγός της εθνικής, παγκόσμια πρωταθλήτρια και «ασημένια» Ολυμπιονίκης ήρθε σε συμφωνία με τον ΝΟΒ και ανακοινώθηκε η συνεργασία τους για τα επόμενα τρία χρόνια παραλαμβάνοντας έτσι το τιμόνι της ομάδας από την Άντι Μελιδώνη.

Η ανακοίνωση του ΝΟΒ:
 
«Η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την προπονήτρια Κυριακή Λιόση, η οποία θα αναλάβει την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης για τα επόμενα τρία χρόνια. Η Κική επιστρέφει σε ένα γνώριμο περιβάλλον για εκείνη, έχοντας υπάρξει αθλήτρια αλλά και προπονήτρια, τόσο των ακαδημιών όσο και βοηθός της γυναικείας ομάδας του ομίλου μας, επί πολλά συναπτά έτη. Στον νέο της ρόλο καλείται να φέρει εις πέρας τις φιλοδοξίες και τους στόχους της γυναικείας ομάδας για την επόμενη τριετία».

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0