World Sports

Τέλος από τη Βουλιαγμένη η Μελιδώνη

Τέλος από τη Βουλιαγμένη η Μελιδώνη

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Βουλιαγμένης στο Πόλο Γυναικών, αποτελεί η Άντι Μελιδώνη.

«Αλλαγή σελίδας» στην τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης, καθώς η Άντι Μελιδώνη δεν θα συνεχίσει στον πάγκο. Η άλλοτε αρχηγός του ΝΟΒ, η οποία έχει υπηρετήσει τον σύλλογο από σχεδόν κάθε πιθανό πόστο, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της πρώτης ομάδας το καλοκαίρι του 2020, διαδεχόμενη την -νυν ομοσπονδιακή προπονήτρια- Αλεξία Καμμένου.

Έχοντας πολύ δύσκολο έργο, καθώς η Βουλιαγμένη σταδιακά αποδυναμώθηκε και αναγκάστηκε να στηριχθεί σε αρκετές νεαρές πολίστριες, η Μελιδώνη δεν κατάφερε να επαναφέρει τον ΝΟΒ στους τίτλους, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έμεινε για πρώτη φορά εκτός τελικών, καθώς ηττήθηκε στους ημιτελικούς από τη Γλυφάδα και περιορίστηκε στην τρίτη θέση της Α1 γυναικών.

«Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με την προπονήτρια της γυναικείας ομάδας, Άντι Μελιδώνη. Η Άντι Μελιδώνη καθοδήγησε τη γυναικεία ομάδα του Ομίλου τα προηγούμενα δύο έτη, συνεχίζει να αποτελεί κεφάλαιο για τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης και παραμένει κομμάτι της οικογένειάς μας. Την ευχαριστούμε πάρα πολύ για την έως τώρα προσφορά της, την αφοσίωσή της όλα αυτά τα χρόνια και επιθυμία όλων μας είναι να μείνει κοντά στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης», αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΝΟΒ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και για την ανδρική ομάδα, μετά την αποχώρηση του Χέρβο Κόλιανιν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0