World Sports

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Δεύτερη νίκη και ένα βήμα μακριά από τον τίτλο της Volley League οι «ερυθρόλευκες» (video)

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 3-1: Δεύτερη νίκη και ένα βήμα μακριά από τον τίτλο της Volley League οι «ερυθρόλευκες» (video)

Πήρε το τρίτο ματς της σειράς ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό σε ένα πραγματικό ντέρμπι στο κλειστό Μελίνα Μερκούρη και πλέον βρίσκεται μια νίκη μακριά για τον τίτλο της Volley League Γυναικών.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια νίκη στα δύο πρώτα παιχνίδια, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί 3-1 στο Ρέντη και τον Παναθηναϊκό να απαντά με το ίδιο σκορ στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Στο τρίτο ματς της σειράς μίλησε και πάλι η έδρα, με τις «ερυθρόλευκες» να κερδίζουν με το… σύνηθες σκορ (3-1) και να βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από τον τίτλο!

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση και είχε πάρει προβάδισμα με 11-6 και 18-15, αλλά με ένα σερί ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε σε 20-20. Οι «ερυθρόλευκες» ήταν πολύ πιο ψύχραιμες στις κρίσιμες μπάλες, όμως και εν τέλει κατάφεραν να προηγηθούν στα σετ 1-0 με 25-23.

Στο δεύτερο σετ οι δύο ομάδες πήγαιναν «χέρι-χέρι» στο σκορ ως το 12-12, με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει με 20-15 και να παίρνει ακόμα ένα σετ με 25-22, παρά την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε 21-21.

Παρόμοια εικόνα είχε και το τρίτο σετ με τον Παναθηναϊκό να επιστρέφει από το 6-3 και να προηγείται σταθερά ως το τέλος, φτάνοντας στο 2-1 (20-25). Στο τέταρτο και τελευταίο σετ του αγώνα, «έσπασαν» καρδιές. Οι «πράσινες» έφτασαν να προηγούνται με 17-20 και να απειλούν να στείλουν το ματς σε ταϊ-μπρέικ, αλλά με ένα σερί ο Ολυμπιακός προσπέρασε με 21-20. Πάλι στο κρίσιμο σημείο, οι γηπεδούχες ήταν πιο ψύχραιμες και μπόρεσαν να φτάσουν στο 26-24, που τους χάρισε τη νίκη!

Έτσι, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πλέον μια νίκη μακριά από τον τίτλο της Volley League, με την τέταρτη αναμέτρηση των δύο ομάδων να είναι προγραμματισμένη για τις 10 Μαΐου στον Άγιο Θωμά με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 3-1 (25-23, 25-22, 20-25, 26-24)


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0