World Sports

Ολυμπιακός - Νηρέας Χαλανδρίου 20-4: Ξεκούραστο απόγευμα για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης!

Ολυμπιακός - Νηρέας Χαλανδρίου 20-4: Ξεκούραστο απόγευμα για τις πρωταθλήτριες Ευρώπης!
Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε όσο εύκολα δείχνει και το τελικό σκορ (20-4) του Νηρέα Χαλανδρίου σε ένα παιχνιδι που «εσφιζε» από νιάτα στο νερό.
 
Οι πρωταθλήτριες Ευρώπης απλοποίησαν από την αρχή τα πράγματα αφου ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση, επικρατώντας με 7-1 στο πρώτο οκτάλεπτο. Ο Αλεξάντερ Τσίριτς μοίρασε το χρόνο στις νεαρές αθλήτριες του, συμπεριλαμβάνοντας μονάχα 5 «ερυθρόλευκες», από τις πρωταγωνιστριες της προηγουμένης εβδομάδας. 
 
Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εξάλλου πολύ μεγάλη και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κατάφερε να ανησυχήσει ο Νηρέας τον Ολυμπιακό. Τα κορίτσια του Χαλανδρίου πάλεψαν, αλλά ο σοβαρός Ολυμπιακός καθάρισε από νωρίς την υπόθεση νίκη. Το. ασφυκτικό πρέσινγκ στην άμυνα και η διάθεση να κολυμπήσουν και να πετύχουν εύκολα τέρματα στην κόντρα ήταν τα κλειδιά της νίκης. 
 
Κορυφαία για τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό ήταν η Τριχά με 5 τέρματα, ενώ αλλά 4 είχε η φουνταριστός Κασιάνα Μαρία. Για τις ηττημένες ξεχώρισε η Κόλλια με 2 γκολ και η τερματοφύλακας και αρχηγός, Πουλοπούλου. Πλέον οι δυο ομάδες έχουν την προσοχή τους στον τελευταίο αγώνα του πρωτάθληματος, με το Χαλάνδρι να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ζευγάρι που θα δουμε αντιμέτωπο και στα playout. 
 
Τα οκτάλεπτα: 7-1, 2-0, 6-2, 5-1
 
Ολυμπιακός (Τσίριτς): Δουρέκα (Α), Χριστόδουλου 1, Κασιάνα 4, Τριχά 5, Κανετίδου, Δρακώτου 1, Σιούτη 3, Υφαντή, Χαλδαίου 2, Τζωρτζάκη 3, Θεοφανοπούλου 1, Παπαδοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Τορνάρου
 
Νηρέας Χαλανδρίου (Γιακουμάτος) : Πουλοπούλου (Α), Δασκαλάκη, Παπαφιλίππου 1, Γιακουμάτου 1, Κόλλια 2, Μπινιάρη, Κωνσταντοπούλου, Ρουσάκη, Κατσιανού, Φικάκου, Τσαγκαλίδη, Καραχάλιου
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0