World Sports

Πυγμαχία: Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Νίκο Τζώτζο – νίκησε με ανατροπή τον Ιρανό Μοχαμάντ! (video)

Πυγμαχία: Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Νίκο Τζώτζο – νίκησε με ανατροπή τον Ιρανό Μοχαμάντ! (video)

Ο Έλληνας κικ μπόξερ, Νίκος Τζώτζος, μπορεί να δέχτηκε νοκ-ντάουν χτύπημα στον πρώτο γύρο της μάχης απέναντι στον Μοχαμάντ Γκάντι, αλλά κατάφερε να τα ανατρέψει όλα και να στεφθεί νικητής μέσα στην Κωνσταντινούπολη!

Το βράδυ του Σαββάτου (26/3) ο Έλληνας κικ-μπόξερ, Νίκος Τζώτζος, τέθηκε αντιμέτωπος με τον έμπειρο παλαιστή Μοχαμάντ Γκάντι για την διοργάνωση Vendetta!

Ο αγώνας μπορεί να μην ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με τον Έλληνα παλαιστή να βρίσκεται στο έδαφος στα πρώτα δευτερόλεπτα του πρώτου γύρου, μετά από αριστερό χτύπημα του Ιρανού. Ο Τζώτζος παρόλα αυτά, έσφιξε τα δόντια και συνέχισε τον αγώνα, επηρεασμένος από το νοκ-ντάουν χτύπημα! Ο δεύτερος γύρος ήταν do-or-die για τον Έλληνα παλαιστή, αφού έπρεπε να περάσει στην αντεπίθεση και να πάρει πίσω το έδαφος που έχασε στο ξεκίνημα του πρώτου γύρου! Ο Μοχαμάντ, είχε υπεροχή και προσπάθησε να επιβληθεί και πάλι του Τζώτζου, αλλά από το μέσο του γύρου και μετά ο Έλληνας αθλητής είχε υπεροχή και βρήκε πατήματα. Με χαμηλά λακτίσματα και δυνατά χτυπήματα ο Νίκος Τζώτζος κούρασε τον αντίπαλο του και ισορρόπησε το παιχνίδι, «αναγκάζοντας» ουσιαστικά τους κριτές, με το καμπανάκι λήξης του τρίτου γύρου να δώσουν έναν επιπλέον γύρο όπου θα κρινόταν και το παιχνίδι.

Ο Μοχαμάντ εκνευρίστηκε, διότι πίστευε πως ο αγώνας έπρεπε να καταλήξει σε εκείνον. Υπέδειξε μάλιστα στον διαιτητή πως έχει χτυπήσει στο πόδι του και στη συνέχεια, με τα νεύρα να τον κυριεύουν, άνοιξε την πόρτα από το κλουβί και αποχώρησε. Τότε ο Έλληνας μαχητής συνειδητοποίησε πως έχει κερδίσει τον αγώνα ανατρέποντας τα όλα!

Ο Νίκος Τζώτζος ξέσπασε σε φωνές χαράς. Φανερά συγκινημένος πανηγύρισε έντονα αυτή την ανατρεπτική του νίκη, απέναντι στον πολύ πιο έμπειρο Μοχαμάντ Γκάντι. Ο αδερφός του, Φώτης Τζώτζος βρέθηκε στο ρινγκ και στάθηκε στο πλευρό του αδερφού του. Αυτή ήταν ακόμη μια επιτυχία του Έλληνα παλαιστή, όπου δουλεύει σκληρά και προπονείτε καθημερινά στον «Α.Σ. Κραταιό» στη Γλυφάδα.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0