World Sports

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Κυρίαρχοι οι «πράσινοι», πήραν απόσταση ασφαλείας!

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0: Κυρίαρχοι οι «πράσινοι», πήραν απόσταση ασφαλείας!

Και το τρίτο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό φέτος «βάφτηκε» πράσινο, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0 και να παίρνουν διαφορά ασφαλείας από τους «ερυθρολεύκους» που δεν βρήκαν τον καλό τους εαυτό στην αναμέτρηση!

Στο μεγάλο ματς της τέταρτης αγωνιστικής της Β' φάσης της Volley League, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συναντήθηκαν για 3η φορά φέτος, αλλά η κατάληξη ήταν η ίδια, με τους «ερυθρολεύκους» να μην επιβεβαιώνουν το ρητό «τρίτη και φαρμακερή».

Για την ακρίβεια, ο Παναθηναϊκός ήταν κυρίαρχος στο ματς και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τον Πρωτοψάλτη που βραβεύτηκε πριν από την έναρξη, πήρε μία «καθαρή» νίκη με 3-0, μεγαλώνοντας την διαφορά των δύο πόντων (19-17), που υπήρχε πριν από την έναρξη της συνάντησης.

Αναλυτικότερα, στο πρώτο σετ, οι «πράσινοι» μπήκαν καλύτερα και κατόρθωσαν από νωρίς να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, με τον Ολυμπιακό να επηρεάζεται από τον τραυματισμό του Παγιένκ στο 16-14.

Η διαφορά μεγάλωσε, ο Παναθηναϊκός πήρε το πρώτο σετ με 25-20 και στα πρώτα 27 λεπτά η έδρα έδειξε να παίζει κομβικό ρόλο. Ωστόσο, εν συνεχεία δεν είχαμε κάποια αντίδραση, με τους «πρασίνους» να παίρνουν το δεύτερο σετ πιο εύκολα από ό,τι και οι ίδιοι θα περίμεναν.

Έφτασαν σε double σκορ (16-8) και το τελικό 25-11, αντικατόπτριζε πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης!

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός επιχείρησε να βελτιώσει την εικόνα του, αλλά το μπλοκ των «πρασίνων» δέσποζε. Το 25-18 διαμορφώθηκε γρήγορα και ο Παναθηναϊκός κατακτά και το τρίτο του φετινό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, πιο πειστικά από τα δύο προηγούμενα (3-1)!

Τα σετ: 25-20, 25-11, 25-18

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0