World Sports

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Γυναικών Υδατοσφαίρισης: Με σκορ - ρεκόρ, σφράγισε και μαθηματικά την πρόκριση η Εθνική, 33-2 το Βέλγιο

Προκριματικά Ευρωπαϊκού Γυναικών Υδατοσφαίρισης: Με σκορ - ρεκόρ, σφράγισε και μαθηματικά την πρόκριση η Εθνική, 33-2 το Βέλγιο
Με με σκορ - ρεκόρ, 33-2, η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών νίκησε και το Βέλγιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Β’ Προκριματικού Ομίλου των Προκριματικών στο Ζρένιανιν της Σερβίας και σφράγισε και μαθηματικά το εισιτήριο πρόκρισης για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ (27 Αυγούστου – 10 Σεπτεμβρίου).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε ό,τι ήθελε στον αγώνα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αδύναμη ομάδα του Βελγίου, που με το ζόρι κατάφερε να πετύχει δύο γκολ στο δεύτερο οκτάλεπτο και να μειώσει σε 12-1 και 16-2, αλλά Κσι στη συνέχεια παραδόθηκε στην ανωτερότητα των Ελληνίδων.

Η τελική διαφορά των 31 γκολ είναι ρεκόρ για την Εθνική Γυναικών σε επίσημο ματς. Το προηγούμενο ήταν 29 γκολ διαφορά και το είχε πετύχει στη 1/2/2018 επί της Γερμανίας με 32-2 επίσης σε προκριματικά Ευρωπαϊκού και στις 29/6/18 επί της Πορτογαλίας σε Μεσογεισκούς Αγώνες στην Ταραγόνα.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Ζαφειράκη, Αγγελίδη, Σάντα 6, Ελληνιάδη 5, Μουστακαρία, 2, Σιούτη 1, Νίνου Ειρ. 2, Μυριοκεφαλιτάκη 4, Γρηγοροπούλου, Φουντωτού 4, Ιωάννου 2, Χαλδαίου 7, Καρύτσα.

ΒΕΛΓΙΟ: Λατόν Λ., Λατόν Ν., Βερμπέκε, Ντε Μπλόουεν, Ρίσκερτ, Μποντόνκ, Λαμπαέρτ 1, Βερμάεσεν, Βαντάελε, Ίγκελς, Λατόν Τζ. 1, Βουσδούκος, Μιουλαέρτ.

Διαιτητές: Χόρβατ (Σλοβακία), Νταμτσέφσκι (Βόρεια Μακεδονία).

Σάββατο, 19/2

20.00 Σερβία – Βέλγιο, 22.00 Ελβετία – Τουρκία

Κυριακή, ´20/2

11.00 Ελβετία – ΕΛΛΑΔΑ, 13.00 Σερβία – Τουρκία 

Από τον όμιλο, οι δυο πρώτες ομάδες παίρνουν το εισιτήριο για το Σπλιτ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0