World Sports

«Μαχητής» Παναθηναϊκός, προκρίθηκε στους «4» του Challenge Cup! (video)

«Μαχητής» Παναθηναϊκός, προκρίθηκε στους «4» του Challenge Cup! (video)

Ο Παναθηναϊκός έχασε 3 σετ από την Τερουέλ, όμως στο χρυσό σετ ήταν εκπληκτικός, νίκησε και «σφράγισε» την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup!

Ο Παναθηναϊκός παρά το ότι έφτασε μια ανάσα από τον αποκλεισμό στην Ισπανία (έχασε με 3-0 σετ στην κανονική διάρκεια), πήρε το χρυσό σετ απέναντι στη μαχητική Τερουέλ και προκρίθηκε πανηγυρικά στους «4» του Challenge Cup!

Παρά την «εχθρική» διαιτησία του Βέλγου Πολ Χέρμποτς και την προκλητική συμπεριφορά των Ισπανών, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει αυτό που ζητούσε στο Τερουέλ.

Οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου στα πρώτα τρία σετ και οι Ισπανοί με τον Βιλένα να κάνει απίθανα πράγματα, έκαναν σχετικά άνετα το 3-0 σετ (25-21, 25-21, 25-20).

Η πρόκριση κρίθηκε στο χρυσό σετ και εκεί οι παίκτες του Παναθηναϊκού ήταν συγκλονιστικοί. Αν και το παιχνίδι πήγαινε πόντο – πόντο, η είσοδος του Ράπτη έδωσε δυναμική στο μπλοκ και ο άσος του Στάλεκαρ στο 14-11 ουσιαστικά έδωσε προβάδισμα στο τριφύλλι, το οποίο κέρδισε με 15-11 και επιστρέφει στην Αθήνα με το «εισιτήριο» για την ημιτελική φάση του Challenge Cup.

Τα σετ: 25-21, 25-21, 25-20, 11-15 (χρυσό σετ)



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0