World Sports

Στεφανίδη, Τεντόγλου, Παπαχρήστου στο Diamond League του Μονακό!

Στεφανίδη, Τεντόγλου, Παπαχρήστου στο Diamond League του Μονακό!
Λίγες εβδομάδες έχουν απομείνει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και οι κορυφαίοι αθλητές ανά τον πλανήτη διανύουν εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.
Σχετικά Άρθρα

Μία από τις τελευταίες στάσεις πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το Diamond League του Μονακό, την Παρασκευή 9 Ιουλίου. Εκεί θα είναι για να αγωνιστούν ο Μίλτος Τεντόγλου, η Κατερίνα Στεφανίδη και η Βούλα Παπαχρήστου, τρεις κορυφαίοι αθλητές μας, που στο Τόκιο θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο μήκος ο Μίλτος Τεντόγλου θα έχει την ευκαιρία για μία ακόμη εντυπωσιακή παρουσία, αυτή τη φορά κόντρα σε σπουδαίους αθλητές του αγωνίσματος. Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι διανύει εξαιρετική σεζόν, αφού έχει πετύχει 8,60 μ. και μια σειρά από σταθερά μεγάλες επιδόσεις σε όλες τις εμφανίσεις του. Στο Μονακό θα έχει την ευκαιρία να συναγωνιστεί αθλητές που θα συναντήσει και στο Τόκιο ανάμεσα σε αυτούς ο Χουάν Μιγκέλ Ετσεβαρία (Κούβα), ο Τάτζεϊ Γκέιλ (Τζαμάικα) και ο Μάρτζιους Ντέντι (ΗΠΑ).

Η Κατερίνα Στεφανίδη θέλει να κυνηγήσει άλματα πάνω από τα 4,80 μ. και σε αυτό θα την βοηθήσει ο συναγωνισμός με τις Σάντι Μόρις (ΗΠΑ), Αντζέλικα Σιντόροβα και Χολι Μπράντσοου (Μ. Βρετανία) σε έναν αγώνα, που θα θυμίζει αρκετά με τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Τέλος την ευκαιρία να κάνει έναν δυνατό αγώνα θα έχει στο τριπλούν η Βούλα Παπαχρήστου, που θα αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων τις Ρόχας (Βενεζουέλα), Πελετέιρο (Ισπανία) και Γουίλιαμς (Τζαμάικα).

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0