TV or not TV

To Betshop παίζει... μεγάλη μπάλα στο Μουντιάλ!

To Betshop παίζει... μεγάλη μπάλα στο Μουντιάλ!

Οι χειμωνιάτικες μέρες του 2022 θα... φουντώσουν με ποδοσφαιρική «φωτιά». Το Μουντιάλ του Κατάρ διεξάγεται για πρώτη φορά μακριά από το καλοκαίρι. Το Betshop,  ωστόσο, φέρνει την καλοκαιρία με την προϊοντική λίστα που ετοίμασε για την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Γιατί στα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά γεγονότα, συμπεριφέρεσαι όπως τους αρμόζει! Η... μουντιαλική θερμοκρασία έχει ήδη ανέβει με την προσφορά* «Μουντιάλ Challenger», με το ... χορταστικό πρόγευμα να περιλαμβάνει τριπλό δώρο ενόψει της μεγάλης πρεμιέρας.

Και μόλις τα μεγάλα αστέρια πατούν το χορτάρι για να ξεκινήσει η δράση του τουρνουά, η μουντιαλική μορφή του Betshop συναρπάζει!

Από το πρώτο σφύριγμα έως και τον μεγάλο τελικό, η κάθε μέρα κρύβει εκπλήξεις και μοναδικά δώρα μέσω της προσφοράς* «Στον δρόμο για τον τελικό».

Τα σπουδαία ματς, οι ιστορικές στιγμές, οι καθοριστικές αναμετρήσεις, οι φάσεις που κόβουν την ανάσα, συνοδεύονται από το Betshop με πλήρες κουπόνι εκατοντάδων/ αμέτρητων επιλογών ανά ματς, Pregame & Live, όπως επίσης και μακροχρόνια και ειδικά στοιχήματα παικτών που πάντοτε προκαλούν το ενδιαφέρον.

Και ποιος είπε ότι παίζουν μπάλα μονάχα οι ποδοσφαιριστές σε αυτό το Μουντιάλ; Με Bet Builder*, Free Bet Wallet* και 0% γκανιότα στα πιο μεγάλα ματς, οι αποδόσεις και το παιχνίδι απογειώνονται!

Η πιο μουντιαλική διάθεση ever, είναι εδώ. Στο Betshop, στο παιχνίδι όλων των παιχνιδιών.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0