TV or not TV

Έκανε το «δύο στα δύο» η Ελλάδα!

Έκανε το «δύο στα δύο» η Ελλάδα!

Με εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε και την Κροατία και είναι πλέον φαβορί για την πρωτιά στον όμιλο!

Η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στο SOCCA World Cup της Βουδαπέστης, αφού το βράδυ της Δευτέρας κέρδισε και τους Κροάτες με σκορ 3-2 και είναι πλέον η μόνη ομάδα με το απόλυτο νικών στο 2ο όμιλο! Η ομάδα του Γιώργου Μπαστάκη έπαιξε εξαιρετικά και σκόρπισε θέαμα με τα γκολ της, ενώ στο τέλος του αγώνα χειρίστηκε μαεστρικά το χρόνο και πανηγύρισε έξαλλα το ζευγάρωμα των νικών της που της δίνει πλεονέκτημα πρόκρισης στην επόμενη φάση!

Το σκορ άνοιξε για την Ελλάδα στο 19ο λεπτό, όταν ο Φούσκας εκτέλεσε το φάουλ και ο Τούσα με έξυπνη προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Κροατών. Στο 28ο λεπτό, ο Φούσκας με εξαιρετικό ελιγμό ξεμαρκαρίστηκε και με μοναδικό σουτ ντούμπλαρε τα τέρματα της Ελλάδας μέσα σε αποθέωση. Οι Κροάτες πίεσαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 με τον Παύλοβιτς στο 30’. Έξι λεπτά όμως αργότερα, ο Μουρτζάκης επιβεβαίωσε την έφεση του στο σκοράρισμα από μακριά, όταν με αριστοτεχνικό φάουλ έκανε το 3-1 και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του. Η αντίδραση των Κροατών ήταν άμεση, αφού μείωσαν εκ νέου σε 3-2 με τον Μλινάριτς, αλλά η Ελληνική ομάδα στήθηκε εξαιρετικά στο γήπεδο και, παίζοντας στην αντεπίθεση, έχασε ευκαιρίες για να αυξήσει και άλλο τη διαφορά των υπέρ της τερμάτων.  
unnamed_29.jpg

Στον αγώνα, η Ελληνική ομάδα μίνι ποδοσφαίρου φόρεσε για πρώτη φορά και την μπλε εμφάνιση με το νέο της χορηγό, την NOS Insurance Services, η οποία παρείχε την απαραίτητη… ασφάλιση για την κατάκτηση της νίκης! Στο άλλο ματς του ομίλου, Ισπανία και Χιλή μοιράστηκαν βαθμούς με το τελικό 2-2. Σημερινός αντίπαλος της Ελλάδας, το Ιράν (ζωντανά στις 18:00 από το Cosmote Sport 9 HD) και με νίκη και συνδυασμό αποτελεσμάτων (ήττα Χιλής) θα μπορούσαμε ουσιαστικά να  «κλειδώσουμε» την πρώτη θέση!

ΕΛΛΑΔΑ (Μπαστάκης-Μανωλούδης): Ντούμος, Λευκαρίτης, Φούσκας, Τούσα, Ασημάκης, Μουρτζάκης, Μπενεχούτσος, Παναγιωτόπουλος, Γλαβίνας, Καλαμαρίδης, Γιώτης.                                                                                                                                

Η βαθμολογία:

ΕΛΛΑΔΑ              14-3       6

Χιλή                      3-3         5

Κροατία               4-4         2

Ισπανία                5-11       2

Ιράν                      5-4         1

Ιράκ*                    5-10       0


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0