TV or not TV

Άρσεναλ: All or Nothing… 2022-23, με φόντο το ρουά ματ του Αρτέτα στους υπόλοιπους!

Άρσεναλ: All or Nothing… 2022-23, με φόντο το ρουά ματ του Αρτέτα στους υπόλοιπους!
Η σεζόν δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, η Άρσεναλ έχασε τη συμμετοχή στο Champions League στις τρεις «γκέλες» με Μπράιτον, Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας, αλλά το πλάνο του Έντου έχει συνέπειες… διαρκείας και όχι στιγμιαίες. Το All or Nothing έπρεπε να υλοποιηθεί φέτος, με τους «κανονιέρηδες» να ψάχνουν το ρουά ματ στην σκακιέρα του Big 6 απέναντι στους υπόλοιπους!
Στις 4 Αυγούστου θα προβληθεί ένα τρόπον τινά ντοκιμαντέρ με θέμα την Άρσεναλ και την σεζόν 2021-22. Μία κυκλοθυμική χρονιά για τους «κανονιέρηδες», αν αναλογιστεί κανείς πώς ξεκίνησε, πώς συνεχίστηκε και πώς κατέληξε, αναλογικά με τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα.

Διότι όταν είσαι κυριολεκτικά στο «μηδέν», το… πέντε μοιάζει με τεράστια πρόοδο. Ασχέτως που η Άρσεναλ υπερέβη τα όριά της, ξεπέρασε την Τότεναμ στην βαθμολογία και έφτασε δύο αγωνιστικές πριν το τέλος να κρατά στα… πόδια της την επιστροφή στο Champions League μετά από έξι χρόνια. Ναι, εν τέλει δεν συνέβη, αλλά ουδείς πίστευε πως οι Λονδρέζοι θα έχουν αυτή την δυνατότητα μετά τις τρεις σερί ήττες στο ξεκίνημα, την τελευταία θέση στην βαθμολογία και τα μηδενικά γκολ υπέρ τους, ύστερα από 270 αγωνιστικά λεπτά.

Δείτε τη συνέχεια στο england365.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0