TV or not TV

UEFA Champions League: Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο «γήπεδο» της COSMOTE TV

UEFA Champions League: Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης διεκδικούν το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό τρόπαιο στο «γήπεδο» της COSMOTE TV

Με διπλή αποστολή η COSMOTE TV στο Παρίσι.

Τέσσερα χρόνια μετά τον επικό τελικό του UEFA Champions League στο Κίεβο, η ιστορία επαναλαμβάνεται στην COSMOTE TV, ανάμεσα στην 6 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ και την 13 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης.

O μεγάλος τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα μεταδοθεί το Σάββατο 28/5 στις 22.00 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα, ταυτόχρονα από το COSMOTE SPORT 1HD και το COSMOTE SPORT 4της streaming υπηρεσίας της COSMOTE TV.

Εν όψει του αγώνα, τα κανάλια COSMOTE SPORT έχουν ετοιμάσει πλούσια κάλυψη με ειδικές εκπομπές, που περιλαμβάνουν συνεντεύξεις και λεπτομερές ρεπορτάζ πριν από τη συνάντηση των δύο ομάδων στο «Σταντ Ντε Φρανς», από τους απεσταλμένους της COSMOTE TV στη Γαλλία, Κώστα Ψάρρα και Αντρέα Παλομπαρίνι.

Ειδικότερα, το Σάββατο 28/5, οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final Pregame» (19.00, COSMOTE SPORT 1HD). Οι οικοδεσπότες Βασίλης Σαμπράκος και Μιχάλης Τσόχος θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις και θα μεταφέρουν όλο το παρασκήνιο από τον αγωνιστικό χώρο. Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλαμβάνει, επίσης, αποκλειστική συνέντευξη του «εκπροσώπου» μας στη Λίβερπουλ Κώστα Τσιμίκα στην Έλενα Παπαδοπούλου, αφιερωματικά βίντεο με όλους τους τελικούς της Ρεάλ και της Λίβερπουλ, καθώς και τις μεγάλες ευρωπαϊκές βραδιές των δύο προπονητών Γιούργκεν Κλοπ και Κάρλο Αντσελότι. Από την εκπομπή δεν θα λείπουν ούτε τα βίντεο με τα φετινά κατορθώματα των Μοχάμεντ Σαλάχ και Καρίμ Μπενζεμά και το κλίμα στο Παρίσι με τον κόσμο των δύο ομάδων. Στο στούντιο της COSMOTE TV σε ρόλο σχολιαστή θα βρίσκεται ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας.


Αμέσως μετά την ανάδειξη του νικητή, οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα παραμείνουν στο COSMOTE SPORT 1HD, για να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα του ματς, αποκλειστικές δηλώσεις προπονητών και παικτών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και όλα τα παραλειπόμενα, μέσα από την εκπομπή «UEFA Champions League Final Postgame».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0