TV or not TV

Ρόμα vs Φέγενορντ: Ο τελικός του UEFA Europa Conference League κάνει σέντρα στην COSMOTE TV

Ρόμα vs Φέγενορντ: Ο τελικός του UEFA Europa Conference League κάνει σέντρα στην COSMOTE TV

Την Τετάρτη 25/5 σε 4Κ ανάλυση και ελεύθερα για όλους από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV. Ειδικές εκπομπές Pregame & Postgame των καναλιών COSMOTE SPORT, με πλούσιο ρεπορτάζ και καλεσμένους τους Τάσο Δουβίκα και Κώστα Μανωλά.

Η κούρσα για την ανάδειξη του τροπαιούχου του UEFA Europa Conference League ολοκληρώνεται την Τετάρτη 25/5 στην COSMOTE TV. Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και η Φέγενορντ του Άρνε Σλοτ, διεκδικούν το πρώτο τρόπαιο της νεοσύστατης ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ζωντανά στα κανάλια COSMOTE SPORT (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Ο τελικός θα προβληθεί κι ελεύθερα για το κοινό μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι της COSMOTE TV.

Πριν από τη σέντρα του αγώνα, η εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final Pregame» (20.00, COSMOTE SPORT 2HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV) με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα θα μας βάλει στο κλίμα, μεταφέροντας όλες τις πληροφορίες για την επιλογή των παικτών που θα πρωταγωνιστήσουν στην «Arena Kombëtare» της Αλβανίας. Καλεσμένος στην εκπομπή θα είναι ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Ουτρέχτης, Τάσος Δουβίκας, ενώ τις προβλέψεις του για το αποτέλεσμα του αγώνα θα κάνει –μέσω σύνδεσης- ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Κώστας Μανωλάς, ο οποίος φόρεσε 5 χρόνια την φανέλα της Ρόμα. Μέσα από την εκπομπή οι τηλεθεατές θα απολαύσουν, ακόμα, αφιερωματικά βίντεο από την πορεία των δύο φιναλίστ μέχρι τον τελικό, αλλά και αποκλειστικές συνεντεύξεις των δύο προπονητών, Ζοσέ Μουρίνιο και Άρνε Σλοτ.

Μετά το τέλος του αγώνα και της απονομής του τροπαίου στη νικήτρια ομάδα, η εκπομπή «UEFA Europa Conference League Final Postgame» (00.30, COSMOTE SPORT 2HD & επίσημο YouTube κανάλι COSMOTE TV) θα περιμένει τους φαν του ποδοσφαίρου με όλο το ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις με τα Τίρανα, για τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.  

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0