TV or not TV

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 20χρονος Αλβανός στις ελληνικές αρχές

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 20χρονος Αλβανός στις ελληνικές αρχές
Παραδόθηκε πριν από λίγο στις ελληνικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός.

Παραδόθηκε πριν από λίγο στις ελληνικές αρχές ο 20χρονος Αλβανός για την υπόθεση δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού.

Ο 20χρονος μετέβη στο μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής στα ελληνοαλβανικά σύνορα και αυτή την ώρα οδηγείται με περιπολικό στη Θεσσαλονίκη.

Από την ΕΛΑΣ:

Εμφανίσθηκε αυτοβούλως και συνελήφθη πριν από λίγο στα ελληνοαλβανικά σύνορα, δυνάμει εκδοθέντος εντάλματος σύλληψης, 20χρονος αλλοδαπός που εμπλέκεται στην υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου ημεδαπού στη Θεσσαλονίκη.

Νωρίτερα ο δικηγόρος του 20χρονου, Παρασκευάς Σπυράτος είχε επιβεβαιώσει πως ο νεαρός μετέβη στα σύνορα για να παραδοθεί. Σύμφωνα με το newsit.gr o 20χρονος κατευθένεται στη Θεσσαλονίκη, συνοδεία του στρατηγού της ΕΛΑΣ επιθεωρητή Βορείου Ελλαδος Κωνσταντίνου Σκούμα, ο οποίος και τον παρέλαβε στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

«Αυτό που ζω είναι μια μεγάλη περιπέτεια για τη ζωή μου και φοβάμαι πολύ. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω στον ανακριτή. Έχω καταλάβει για το ένταλμα σύλληψης από τις ειδήσεις και ξέρω ότι κάποιοι έχουν προφυλακιστεί. Για το ρόλο μου στο περιστατικό θα τον πω στον ανακριτή. Θα παραδοθώ στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσω την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο 20χρονος Αλβανός, σε αποκλειστικές δηλώσεις του στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου.

Να σημειωθεί ότι είχε διαφύγει στην Αλβανία, μαζί με την οικογένειά του, από την πρώτη στιγμή μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα είχαν επιβιβαστεί μαζί με τον πατέρα και τη γιαγιά του σε αυτοκίνητο και πήγαν στην Αλβανία από όπου κατάγεται.

Το μεσημέρι, ο πατέρας του νεαρού συνοδεύοντάς τον στον αξιωματικό υπηρεσίας του είπε: «Αυτός είναι ο γιος μου που ψάχνουν στην Ελλάδα».

Ο 20χρονος Αλβανός φέρεται να επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο, που ανήκει στον 23χρονο με τον οποίο είναι φίλοι, αλλά και συγκατηγορούμενοι σε άλλη επίθεση με μαχαίρι.

Έξι οι προφυλακιστέοι

Το απόγευμα της Πέμπτης (10.02.2022) κρίθηκαν προφυλακιστέοι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 20, 21 και 23 ετών, οι οποίοι απολογούνταν για σχεδόν οκτώ ώρες.

Μέχρι στιγμής έχουν προφυλακιστεί για το φονικό επεισόδιο έξι κατηγορούμενοι. Αύριο, Παρασκευή (11.02.2022), θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οι υπόλοιποι τέσσερις συλληφθέντες.

Πηγή: ThessToday.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0