Τένις

Τσιτσιπάς: «Είμαι ευχαριστημένος, είναι μία μεγάλη νίκη»

Τσιτσιπάς: «Είμαι ευχαριστημένος, είναι μία μεγάλη νίκη»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με λίγα και απλά λόγια εξέφρασε τα συναισθήματά του για τη μεγάλη νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ.
Μία σπουδαία νίκη για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals επί του Νταντίλ Μεντβέντεφ με 2-1 σετ σκορ. Ο Έλληνας τενίστας, εξέφρασε τη χαρά του για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά μίλησε και για την αναμέτρηση με τον Ρούμπλεφ που θα ακολουθήσει.

Διαβάστε όσα είπε:

«Είναι μια μεγάλη νίκη και είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που πάλεψα. Δεν φάνηκε να έρχεται το τέλος για μένα, ακόμα και στο γκέιμ που σέρβιρε για τη νίκη ο Ντανίλ, ένιωσα ότι αν θα μπορούσα να βάλω μέσα μερικές μπάλες θα μου παρουσιαζόταν κάποια ευκαιρία. Ήταν υπέροχο που ξαναμπήκα στο ματς, ένιωσα αναγεννημένος. Και ήταν εξαιρετικός ο τρόπος με τον οποίο τελείωσα το ματς.

Έγιναν τα πάντα σε αυτό το ματς και το ότι κατάφερα να μείνω ήρεμος στις καταστάσεις που φάνηκαν να ξεφεύγουν από τα χέρια μου ήταν πολύ σημαντικό».

Για τον Αντρέι Ρούμπλεφ:

«Είναι δύσκολος αντίπαλος, έχουμε παίξει πολλούς αγώνες. Πρέπει να είμαι "φρέσκος", οπότε πρέπει τώρα να ξεκουραστώ. Σίγουρα, θα υπάρχει ένταση και από τις δύο πλευρές. Πρέπει να μάθω από τα προηγούμενα ματς, να δω τι λειτουργεί και να προσεγγίσω τον αγώνα με τον καλύτερο τρόπο».

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0