Τένις

US Open: Φοβερός Κύργιος, άφησε έξω τον Μεντβέντεφ και συνεχίζει στα προημιτελικά! (video)

US Open: Φοβερός Κύργιος, άφησε έξω τον Μεντβέντεφ και συνεχίζει στα προημιτελικά! (video)
Με μία εξαιρετική εμφάνιση, ο Νικ Κύριος κατάφερε έπειτα από αγώνα 3 ωρών να κερδίσει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στα τέσσερα σετ (3-1) και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του US Open!
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το έδειξε για ακόμα μία φορά! Ο Νικ Κύργιος πέταξε εκτός συνέχειας του US Open τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, επικρατώντας στα τέσσερα σετ (3-1), παίρνοντας έτσι την μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ήταν φοβερός και με 7-6(11), 3-6, 6-3, 6-2 πήρε για πρώτη φορά στην καριέρα του το εισιτήριο για την φάση των «8» του US Open. Ο Κύργιος χρειάστηκε δυο ώρες και 53 λεπτά, για να πάρει τη μεγάλη νίκη απέναντι στον περσινό νικητή της διοργάνωσης!  Από την άλλη μεριά, ο Μεντβέντεφ με αυτή την ήττα του έπεσε από τη θέση Νο.1 της κατάταξης!

Πλέον, στον επόμενο γύρο, ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει τον Καρέν Χατσάνοφ, ο οποίος νίκησε 3-2 σετ (4-6, 6-3, 6-1, 4-6, 6-3) τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα και βρέθηκε και αυτός για πρώτη φορά στην καριέρα του στην οκτάδα του θεσμού.

www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0