Τένις

Τσιτσιπάς για Κύργιο: «Τσίρκο όσα έγιναν – Κάνει συνεχώς μπούλινγκ στους αντιπάλους του»

Τσιτσιπάς για Κύργιο: «Τσίρκο όσα έγιναν – Κάνει συνεχώς μπούλινγκ στους αντιπάλους του»
Εμφανώς εκνευρισμένος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον Νικ Κύργιος και σχολίασε τα όσα έγιναν στην επεισοδιακή τους αναμέτρηση.

Με το κοντέρ στο… κόκκινο, ο Νικ Κύργιος κατάφερε να επικρατήσει του Στέφανου Τσιτσιπά και να τον αποκλείσει από το Wimbledon.

Ο Έλληνας τενίστας αναφέρθηκε στον αντίπαλό του και σχολίασε τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, εμφανώς εκνευρισμένος.

Αναλυτικά είπε: «Ναι, είναι ένας συνεχής εκφοβισμός, αυτό κάνει. Εκφοβίζει τους αντιπάλους του. Πιθανότατα ήταν και ο ίδιος νταής στο σχολείο. Δεν μου αρέσουν οι νταήδες. Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που υποτιμούν άλλους ανθρώπους. Έχει και κάποια καλά γνωρίσματα στον χαρακτήρα του. Έχει, όμως, και μια πολύ κακή πλευρά, η οποία αν αποκαλυφθεί, μπορεί πραγματικά να κάνει πολύ κακό και κακό στους ανθρώπους γύρω του».

Έπειτα σχολίασε και το θέμα με το μπαλάκι στις εξέδρες, λέγοντας: «Δεν χτύπησα κανέναν, χτύπησα έναν τοίχο, ευτυχώς. Είναι ευθύνη μου ό,τι έγινε, αλλά είναι και μια συμπεριφορά που δεν είχα συνηθίσει από τον εαυτό μου».

Τέλος, είπε για τη βολή προς τον Κύργιο: «Ποτέ δεν το είχα κάνει αυτό στο παρελθόν και απολογήθηκα. Δεν ξέρω τι γινόταν στο κεφάλι μου. Όλο αυτό το τσίρκο στην απέναντι μεριά άρχισε να γίνεται πολύ κουραστικό»

Μετά τις δηλώσεις, ο Νικ Κύργιος πήρε ξανά θέση, αλλάζοντας τα… λόγια αγάπης σε κριτικής προς τον Έλληνα τενίστα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Αισθάνομαι καλά, το τσίρκο ήταν αυτός απόψε. Αισθάνομαι τέλεια και μπορώ να αγωνιστώ ακόμη και αύριο. Ο τύπος έχει σοβαρά προβλήματα και όταν λέω σοβαρά, εννοώ... σοβαρά! Έχω φίλους, με συμπαθούν στα αποδυτήρια, είμαι ένας από τους πιο συμπαθείς τενίστες. Είμαι καλά. Αυτός δεν είναι. Δεν τον συμπαθεί κανείς, ας το αφήσουμε λοιπόν εκεί. Και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.

Με βλέπετε με ποιους παίζω μπάσκετ, με σκύλους! Αυτός είναι soft. Το να έρχεται και να λέει ότι τον εκφόβισα, δείχνει ότι είναι soft. Δεν είμαστε φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό, εγώ αντιμετωπίζω πραγματικούς πολεμιστές. Αν επηρεάστηκε σήμερα, τότε κάτι τον κρατάει πίσω. Πιστεύω ότι απλώς είναι soft»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0