Τένις

Σάκκαρη: «Η διακοπή με βοήθησε να σκεφτώ και να φτάσω στη νίκη»!

Σάκκαρη: «Η διακοπή με βοήθησε να σκεφτώ και να φτάσω στη νίκη»!
Η Μαρία Σάκκαρη ανέφερε πως η 4ωρη διακοπή ήταν θετική εξέλιξη για εκείνη και τη βοήθησε να φτάσει στη νίκη, όμως δεν θα ισχύει... κάθε μέρα. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις της Μαρίας Σάκκαρη μετά τη νίκη της με 2-1 επί της Ρεμπέκα Μαρινό και την πρόκριση στις «8» του τουρνουά του Νότιγχαμ: 

«Ήταν δύσκολο ματς, διαφορετικό από τα άλλα που έχω παίξει στο παρελθόν. Η Μαρινό έχει μεγάλο σερβίς και βρήκε εξαιρετικά χτυπήματα ειδικά στο πρώτο σετ. Ήταν κουραστικό για όλους μας σήμερα και ειδικά για εσάς, που έπρεπε να μας περιμένετε στη βροχή, γι' αυτό σας ευχαριστούμε που μείνατε».

«Για μένα αυτό (σ.σ. η διακοπή) ήταν κάτι καλό σήμερα, για να αποσυνδεθώ και να σκεφτώ τι πρέπει να κάνω για να νικήσω. Ήταν καλό πράγμα για μένα σήμερα η διακοπή, αλλά όχι κάτι που είναι καλό να γίνεται κάθε μέρα! Ελπίζω να μη βρέξει στη συνέχεια, γιατί είναι ένα υπέροχο τουρνουά όταν ο ήλιος λάμπει»

«Δεν σκέφτομαι μακροπρόθεσμα για τον τελικό. Το μόνο που θέλω να κάνω είναι να συγκεντρωθώ στο επόμενο ματς που είναι αύριο και είναι μια δύσκολη αντίπαλος. Κάθε αντίπαλος είναι δύσκολος όταν είμαστε στα προημιτελικά. Θα προσπαθήσω να νικήσω και να μείνω εδώ όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ»

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0