Τένις

Roland Garros: Εγκατέλειψε μετά από σοκαριστικό τραυματισμό ο Ζβέρεφ, στον τελικό ο Ναδάλ (video)

Roland Garros: Εγκατέλειψε μετά από σοκαριστικό τραυματισμό ο Ζβέρεφ, στον τελικό ο Ναδάλ (video)

Ο Σάσα Ζβέρεφ δεν κατάφερε να ολοκληρώσει μια επική αναμέτρηση, αποχώρησε μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και έστειλε έτσι τον Ράφα Ναδάλ σε ακόμα έναν τελικό Roland Garros (Κυριακή 5/6).

Μετά από τρεις ώρες και 13 λεπτά, ο ημιτελικός του Roland Garros ανάμεσα σε Ράφα Ναδάλ και Σάσα Ζβέρεφ έφτασε σε άδοξο τέλος, με τον δεύτερο να αποχωρεί μετά από σοκαριστικό τραυματισμό.

Στο 11ο game του δεύτερου σετ, ο Γερμανός προσπάθησε να βγάλει άμυνα και γύρισε τον δεξί αστράγαλό του με αποτέλεσμα να υποστεί διάστρεμμα. Αναπόφευκτα εγκατέλειψε τον αγώνα, με τον Ναδάλ να παίρνει έτσι το «εισιτήριο» για τον τελικό της Κυριακής (5/6). Μάλιστα, χρειάστηκε να μεταφερθεί στα αποδυτήρια σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ισπανός πήρε το πρώτο σετ με επεισοδιακό τρόπο, μετά από «μάχη» 98 λεπτών (7-6). Οι δύο τενίστες πήγαν στο τάι μπρέικ, όπου ο Ζβέρεφ προηγήθηκε με 6-2. Ο Ναδάλ όμως άντεξε, αντεπεξήλθε σε τέσσερα set points του αντιπάλου του και τελικά επικράτησε με 10-8.

Αντίστοιχα εξελίχθηκε και το δεύτερο σετ με τους δύο αθλητές να συνεχίζουν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας τένις. Ο Ζβέρεφ προηγήθηκε με 4-2 αλλά και με 5-3, με τον Ισπανό όμως να απαντά και στις δύο περιπτώσεις. Πριν τον τραυματισμό του Γερμανού, το σκορ ήταν 6-6.

 

Μικρή σημασία έχει αυτό βέβαια, με τον Ναδάλ να περνάει στον τελικό του Roland Garros για 14η φορά και να διεκδικεί τον 22ο τίτλο του.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0