Τένις

Roland Garros: «Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Ίμερ και έφυγε για τους «16» ο Τσιτσιπάς! (video)

Roland Garros: «Καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες τον Ίμερ και έφυγε για τους «16» ο Τσιτσιπάς! (video)

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατεί με 3-0 σετ του Μίκαελ Ίμερ, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν δυσκολεύτηκε να πάρει την πρόκριση στη φάση των «16» του Roland Garros.

Σίφουνας για δεύτερη εβδομάδα στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο 24χρονος τενίστας επικράτησε με 3-0 σετ (6-2, 6-2, 6-1) του Μίκαελ Ίμερ και προκρίθηκε εύκολα στους «16» του Roland Garros.

Ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση του προς το παρόν στη διοργάνωση και πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των «16» για τέταρτη σερί φορά.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς ανέβασε στροφές μετά το 2-1 του Ίμερ και πήρε τα επόμενα πέντε games και έκανε το 1-0 σετ σε 27 λεπτά, με χαρακτηριστική ευκολία.

Ο Σουηδός σταμάτησε το σερί του Έλληνα στις αρχές του δεύτερου σετ, κάνοντας το 1-0 στα games, αλλά και πάλι η αντίδρασή του ήταν ημιτελής, με τον Τσιτσιπά να χάνει δύο break points Ο 23χρονος Έλληνας κατέκτησε και πάλι τα επόμενα πέντε games, χάνοντας μόλις τρεις πόντους και έκανε το 2-0 σετ σε 35 λεπτά.

Από εκεί και πέρα το πράγμα είχε απλοποιηθεί και ο Στέφανος μετέτρεψε και το 3ο σετ σε τυπική διαδικασία, καθώς προηγήθηκε με 4-0 και έφτασε σε μία άνετη νίκη με break!

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0