Τένις

Τσιτσιπάς σε Τζόκοβιτς: «Μακάρι να φτάσω μια μέρα το επίπεδο σου, αποτελείς έμπνευση για εμένα» (video)

Τσιτσιπάς σε Τζόκοβιτς: «Μακάρι να φτάσω μια μέρα το επίπεδο σου, αποτελείς έμπνευση για εμένα» (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ήττα του στο Master της Ρώμης… υποκλίθηκε στον αντίπαλο του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Νόβακ Τζόκοβιτς, ενώ στάθηκε πως ο Σέρβος αποτελεί έμπνευση για τον Έλληνα τενίστα.

«Δεν περίμενα να πάω τόσο καλά. Είναι εκπληκτικό έχω εδώ την οικογένεια και φίλους από την Ελλάδα. Συγχαρητήρια φίλε μου Νόβακ, έχεις κάνει σπουδαία πράγματα τα τελευταία χρόνια. Κάνω τα πάντα για να βρεθώ στο επίπεδό σου, αποτελείς έμπνευση για εμένα. Κάναμε προπόνηση μαζί για πρώτη φορά πριν χρόνια στη Γαλλία, ήταν υπέροχο. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μοιραζόμασταν το κορτ σε ένα τελικό. έχουμε κάνει μεγάλο δρόμο από τότε και θέλω να απολαύσω το συγκεκριμένο απόγευμα στη Ρώμη σε ένα από τα πιο σπουδαία κορτ που έχω παίξει.

Εγώ και η Ιταλία έχουμε ιδιαίτερο δεσμό. Έχω παίξει εδώ στην αρχή της καριέρας μου. Ήταν ο πρώτος σύλλογος που με εμπιστεύτηκε εδώ και με αναγνώρισε, ο κόσμος εδώ είναι πολύ καλός μαζί μου. Είχα έρθει παλιά σαν θεατής, στην τελευταία σειρά, ψηλά και σήμερα είμαι εδώ κάτω και είναι τρομερό.

Χωρίς τους χορηγούς ένα τουρνουά σαν αυτό δε θα ήταν δυνατό, όπως και όλους όσους ήταν εδώ από τη διοργάνωση από τα μπολ-μπόι μέχρι τους φυσιοθεραπευτές
».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0