Τένις

Indian Wells: Σίφουνας στα ημιτελικά η Σάκκαρη! (video)

Indian Wells: Σίφουνας στα ημιτελικά η Σάκκαρη! (video)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells πήρε η Μαρία Σάκκαρη, επικρατώντας 2-0 σετ της Έλενα Ριμπάκινα.

Εύκολο έργο είχε η Μαρία Σάκκαρη απέναντι στην Έλενα Ριμπάκινα, της οποίας και επιβλήθηκε 2-0 σετ (7-5, 6-4) στα court του Indian Wells και πανηγύρισε την τρίτη της πρόκριση σε ημιτελική φάση διοργάνωσης μέσα στο 2022.

Το ξεκίνημα της Ριμπάκινα στο πρώτο σετ ήταν εξαιρετικό με την ίδια να προηγείται με 3-0 και 4-1, όμως η Σάκκαρη έκανε το break back και μείωσε σε 4-3. Με νέο break στο 11ο game η Ελληνίδα πέρασε μπροστά με 6-5 και τελικά κατέκτησε το σετ με 7-5, κερδίζοντας τα 6 από τα 7 τελευταία games του.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία χρειάστηκε να σβήσει συνολικά 4 break points και ισοφάρισε σε 1-1. Με την ψυχολογία της στα ύψη, η Σάκκαρη έκανε break και πέρασε μπροστά με 2-1, σερβίροντας επιτυχώς και για το 3-1.

Είχε ευκαιρίες για να κάνει και το double break, τις οποίες δεν αξιοποίησε, ωστόσο δεν επέτρεψε στην Rybakina να φτάσει σε break point στο υπόλοιπο του αγώνα και στο 10ο game σέρβιρε για το 6-4, για να πάρει τη μεγάλη πρόκριση σε 1 ώρα και 38 λεπτά. Στα ημιτελικά θα συναντήσει τη νικήτρια του ζευαριού Πάουλα Μπαντόσα - Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0