Τένις

Rotterdam Open: Θρίαμβος Αλιασίμ κόντρα στον Τσιτσιπά! Ο Καναδός κέρδισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του! (video)

Rotterdam Open: Θρίαμβος Αλιασίμ κόντρα στον Τσιτσιπά! Ο Καναδός κέρδισε τον πρώτο τίτλο στην καριέρα του! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε στον μεγάλο τελικό του ABN Amro Tournament και ηττήθηκε με 2-0 σετ (4-6, 2-6) από τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ σ' έναν αγώνα που κράτησε μόλις 1 ωρα και 17 λεπτά.

Ο Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (4-6, 2-6) από τον Οζέρ Αλιασίμ στον τελικό του Rotterdam Open, που κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της καριέρας του, μετά από οκτώ χαμένους τελικούς, ενώ ο Στέφανος δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο τουρνουά ATP 500 της καριέρας του.


Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε πολύ καλά για τον Τσιτσιπά, καθώς ο Αλιασίμ έκανε break στο πρώτο του σερβίς (0-1) και κράτησε το σερβίς του μέχρι και το τέλος του πρώτου σετ, επικρατώντας με 6-4.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με τον 21χρονο Καναδό τενίστα να κάνει break στο πρώτο σερβίς του Τσιτσιπά. Μάλιστα ο Αλιασίμ δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου ούτε στο δεύτερο σετ από τον  Στέφανο στο σερβίς του.

Ο Αλιασίμ συνέχισε να σερβίρει καλά και έφτασε στο υπέρ του 3-1. Τα λάθη του Στέφανου στο σερβίς και στο backhand έφεραν κι άλλο break για τον Καναδό που έφτασε σε 4-1 και με το σερβίς στα χέρια του. Με άσο έφτασε στο 5-1, με τον Τσιτσιπά να μειώνει σε 5-2, αλλά ο Καναδός έκλεισε το ματς στο επόμενο game μην αφήνοντας κανένα περιθώριο στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα που υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του.


Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα του αγώνα:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0