Τένις

Adelaide International 1: Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο (video)

Adelaide International 1: Ήττα και αποκλεισμός για την Σάκκαρη στον δεύτερο γύρο (video)

Αντιμέτωπη με την ήττα από την Σέλμπι Ρότζερς με 2-1 σετ ήρθε η Μαρία Σάκκαρη, με την Ελληνίδα τενίστρια να αποκλείεται από το Adelaide International 1 ένα βήμα πριν τα προημιτελικά.

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε από την Σέλμπι Ρότζερς με 2-1 σετ (6-7(5), 6-2, 4-6) και δεν μπόρεσε να προκριθεί στα προημιτελικά του Adelaide International 1 στην Αυστραλία. Η Αμερικανίδα νίκησε για δεύτερη φορά την Σάκκαρη και θα συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε πολύ καλά το πρώτο σετ, όντας σαφώς βελτιωμένη από την πρεμιέρα με την Ζίντανσεκ. Έκανε και μπρέικ πρώτη καθώς προηγήθηκε με 4-3, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει τη συγκέντρωσή της. Τα 15 αβίαστα λάθη της στοίχισαν και έδωσαν τη δυνατότητα στην αντίπαλό της να πάρει προβάδισμα εξ αρχής.

Αντιθέτως, στο δεύτερο σετ ήταν... σίφουνας και επικράτησε με μεγάλη άνεση 6-2 δείχνοντας ότι είναι ικανή να κάνει την ανατροπή. Τα λάθη της όμως της κόστισαν στο τρίτο σετ, όπου είδε την αντίπαλο να επικρατεί με άνεση 6-4 και να παίρνει την πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0