Τένις

Μετά τον Ναδάλ, με κορονοϊό και «σοβαρά συμπτώματα» η Μπέντσιτς

Μετά τον Ναδάλ, με κορονοϊό και «σοβαρά συμπτώματα» η Μπέντσιτς

Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση του Ράφα Ναδάλ ότι προσβλήθηκε από κορονοϊό, η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Μπελίντα Μπέντσιτς, δήλωσε σήμερα ότι βρέθηκε θετική στην COVID-19 μετά το ταξίδι της στο Άμπου Ντάμπι και πως έχει «σοβαρά συμπτώματα».

Οι δύο τενίστες είχαν μεταβεί στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για να αγωνιστούν σε τουρνουά επίδειξης την προηγούμενη εβδομάδα. Και ο 35χρονος Ναδάλ δήλωσε ότι πέρασε κάποιες «δυσάρεστες στιγμές», αφότου βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό με την επιστροφή του στην Ισπανία.

«Δυστυχώς, και μολονότι είμαι πλήρως εμβολιασμένη, πρόσφατα βρέθηκα θετική στην COVID-19» έγραψε η 24χρονη Ελβετίδα στο Twitter και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή είμαι σε απομόνωση και λαμβάνω όλα τα προληπτικά μέτρα για να το ξεπεράσω όσο το δυνατόν καλύτερα, καθώς έχω αρκετά σοβαρά συμπτώματα (πυρετός, πόνοι, ρίγη). Ενώ η χρονική στιγμή δεν είναι ιδανική -καθώς ήμουν στα τελευταία στάδια της προετοιμασίας μου για το Australian Open- θα πάω στην Αυστραλία μόλις μου επιτραπεί και αφού περάσει η περίοδος απομόνωσης».


Το Australian Open για το 2022, το οποίο είναι το πρώτο τουρνουά γκραν σλαμ της χρονιάς, θα διεξαχθεί στη Μελβούρνη το διάστημα 17-30 Ιανουαρίου.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0