Τένις

Laver Cup: Πρωταθλήτρια η ομάδα της Ευρώπης - Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ομάδα του Τσιτσιπά! (video)

Laver Cup: Πρωταθλήτρια η ομάδα της Ευρώπης - Έξαλλοι πανηγυρισμοί για την ομάδα του Τσιτσιπά! (video)

H ομάδα της Ευρώπης έφτασε στο 14-1 κόντρα στην ομάδα του κόσμου στη Βοστώνη και «κλείδωσε» τον 4ο τίτλο της στο Laver Cup.

Με θριαμβευτικό τρόπο ολοκλήρωσε το φετινό Laver Cup η ομάδα της Ευρώπης. Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Αντρέι Ρούμπλεφ κέρδισαν τους Ράιλι Οπέλκα και Ντένις Σαποβάλοφ στο 1ο παιχνίδι της Κυριακής και «σφράγισαν» τον τίτλο για την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα, με το εμφατικό 14-1 επιβλήθηκε η Team Europe φέτος και έκανε το 4/4 στο Laver Cup, αφήνοντας την Team World… με την όρεξη.

Πλέον, οι τρεις αναμετρήσεις στο μονό, που έχουν προγραμματιστεί για το βράδυ της Κυριακής, δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, μιας και οι Ευρωπαίοι σήκωσαν ήδη το τρόπαιο στο TD Garden της Βοστόνης.

Παρά την απουσία του Big-3, η Team Europe αποδείχθηκε πολύ δυνατή για τους… άτυχους του Υπόλοιπου Κόσμου, και με μοναδική παραφωνία την ήττα των Ζβέρεφ/Μπερετίνι από τους Ίσνερ/Σαποβάλοφ, έφτασε στο «Four-Peat».

Ντανίλ Μεντβέντεφ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματέο Μπερετίνι, Κάσπερ Ρουντ και Φελισιάνο Λόπεζ είναι λοιπόν, οι φετινοί πρωταθλητές στο τουρνουά επίδειξης προς τιμήν του θρυλικού Ροντ Λέιβερ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0