Sports Βusiness

«Εκτόξευση» εντός του 2022 για την Kappa, που... ντύνει τον Παναθηναϊκό

«Εκτόξευση» εντός του 2022 για την Kappa, που... ντύνει τον Παναθηναϊκό
Η εταιρεία στην οποία ανήκει ο ιταλικός κολοσσός στην αθλητική ένδυση, που «ντύνει» τον Παναθηναϊκό από το 2019, γνώρισε θεαματική αύξηση των εσόδων του στο τρέχον έτος.
Κάθε φίλος του ποδοσφαίρου, έχει συνδυάσει το έμβλημα της Robe di Kappa με συγκεκριμένες ομάδες: τη Γιουβέντους των '90s, την ΑΕΚ στα τέλη της ίδιας δεκαετίας, αλλά και την εθνική Ιταλίας παλαιότερων εποχών.

Την τελευταία τριετία, ο ιταλικός κολοσσός στην αθλητική ένδυση, που επανήλθε στη χώρα μας και «ντύνει» τον Παναθηναϊκό, είδε την εταιρεία στην οποία ανήκει, να «εκτοξεύεται»!

Πιο συγκεκριμένα, η Kappa ανήκει στην BasicNet που εντός των πρώτων εννέα μηνών του 2022, κέρδισε 929.4 εκατ. ευρώ, περίπου 35% περισσότερα από την ίδια περίοδο πέρυσι!

Δεν είναι απόλυτα ακριβές το ποσό που της εξασφαλίζει η Robe di Kappa, αλλά υπολογίζεται περίπου στα 300 εκατ. ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει, πως ένας... κοιμώμενος γίναντας στον χώρο της αθλητικής ένδυσης, επανέρχεται. Και τα έργα-τέχνης που προσέφερε στο παρελθόν, μόνο ανυπομονησία μπορούν να προσφέρουν!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0