Sports Βusiness

Λίβερπουλ και Standard Chartered Bank συνεχίζουν μαζί με... αντίτιμο 235 εκατομμύρια ευρώ

Λίβερπουλ και Standard Chartered Bank συνεχίζουν μαζί με... αντίτιμο 235 εκατομμύρια ευρώ
Νέο deal για τη Λίβερπουλ με το μεγάλο χορηγό της, Standard Chartered Bank που θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην φανέλα της για τα επόμενα 4 χρόνια...
Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, συνεχίζει να... σκοράρει και εκτός αγωνιστικών χώρων, αφού έχει εκτοξεύσει το brand name της τα τελευταία χρόνια και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα και από τις συμφωνίες που πετυχαίνει σε επιχειρηματικό επίπεδο χορηγιών. Ο μεγάλος χορηγός της ΛίβερπουλStandard Chartered Bank θα συνεχίσει να εμφανίζεται μέχρι το 2027 στην φανέλα των κόκκινων, που θα βάλουν στα ταμεία τους 235 εκατομμύρια ευρώ. 

Οι συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησε το 2010 και αναμένεται να φτάσει... τουλάχιστον τα 17 χρόνια στην ολοκλήρωση του νέου deal. Η μέχρι πρότινος συμφωνία ήταν να ολοκληρωθεί του χρόνου, αλλά ανανεώθηκε πρόωρα και προέβλεπε 47 εκατομμύρια ανά έτος, ώστε η οι παίκτες της Λίβερπουλ να συνεχίσουν να έχουν ραμμένη  στο στήθος την επωνυμία της διάσημης τράπεζας.

Οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και δεν δυσκολεύτηκαν να δώσουν τα χέρια, με τη νέα χορηγική συμφωνία το ετήσιο ποσό να φτάνει τα 58,7 εκατομμύρια το χρόνο, σε μία αύξηση κοντά στο 25%, δείγμα της μεγάλης αγωνιστικής και επιχειρηματικής εξέλιξης της ομάδας από το Μέρσεϊσάιντ τα τελευταία χρόνια. 

Έκτορας Σταυρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0