Sports Βusiness

Χορηγικές συμφωνίες με «άρωμα» από… video games για Ίντερ και Γιουβέντους

Χορηγικές συμφωνίες με «άρωμα» από… video games για Ίντερ και Γιουβέντους

Χορηγική συμφωνία με Konami ανακοίνωσε η Ίντερ, ανανέωσε την συνεργασία της με Cygames η Γιουβέντους.

Επιστρέφει η συνεργασία Ίντερ και Konami, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, μετά το διάστημα 2017-2020. Η ιαπωνική εταιρία θα γίνει «Παγκόσμιος Συνεργάτης Videogame Ποδοσφαίρου» και «Συνεργάτης Κέντρου Ανάπτυξης Νέων» του ιταλικού συλλόγου.

Παράλληλα, το λογότυπο του eFootball θα κοσμεί στο πίσω μέρος των προπονητικών εμφανίσεων των αντρικών, γυναικείων αλλά και νεανικών ομάδων της Ίντερ. Το όνομα της Konami  θα εμφανίζεται και στο προπονητικό κέντρο, έδρα της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών, το οποίο θα ονομάζεται «Konami Κέντρο Ανάπτυξης Νέων στην μνήμη του Τζατσίντο Φακέτι», από τον θρυλικό ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Πέρα από την Ίντερ και η Γιουβέντους θέλησε να επεκτείνει τις δουλειές της με ιαπωνικές εταιρίες video gaming. Συγκεκριμένα, οι «μπιανκονέρι» ανανέωσαν την συνεργασία τους με την Cygames από την σεζόν 2022-23 μέχρι την 2023-24.

Έτσι, η εν λόγω εταιρία θα συνεχίσει να κοσμεί το πίσω μέρος της φανέλας της Γιουβέντους, κάτι που κάνει από το 2017, όταν και ξεκίνησε η «συμβίωση» των δύο πλευρών. Το όνομα της Cygames θα πλαισιώσει αυτά των Jeep (βασικός χορηγός φανέλας), Bitget (χορηγός μανικιού) και Adidas (προμηθευτής εμφανίσεων) στο κορυφαίο επίπεδο των χορηγών της ομάδας με διαφήμιση στην φανέλα.


Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0