Sports Βusiness

Philippe - Chatrier: Το θρυλικό γήπεδο του Roland Garros αναμένεται να φιλοξενήσει αγώνα μπάσκετ!

Philippe - Chatrier: Το θρυλικό γήπεδο του Roland Garros αναμένεται να φιλοξενήσει αγώνα μπάσκετ!
Σύμφωνα με πληροφορίες του γαλλικού τύπου, η ομάδα καλαθοσφαίρισης του Παρισιού προέβη σε μία πρωτοφανή κίνηση και αναμένεται να αγωνιστεί για μία και μοναδική εμφάνιση στο θρυλικό γήπεδο τένις, Philippe - Chatrier.
Λάτρεις (και μη) της αντισφαίρισης γνωρίζουν πολύ καλά το συγκεκριμένο court. Ο λόγος για το Philippe - Chatrier την κεντρική σκηνή του κορυφαίου Roland Garros, όπου προ ολίγων ημερών ο Ράφα Ναδάλ έδωσε ακόμη μία παράσταση και κατέκτησε το 14ο τρόπαιο στο χώμα του Παρισιού.
 
Με μεγάλη δόση καινοτομίας λοιπόν, η Paris BC αναμένεται να διεξάγει την πρώτη μπασκετική αναμέτρηση σε γήπεδο τένις, όχι σε συνθήκες φιλικού, αλλά σε επίσημη αναμέτρηση πρωταθλήματος. Οι πληροφορίες της έγκυρης L ' Equipe ανέφεραν ως ημερομηνία διεξαγωγής την 16η του ερχόμενου Οκτώβρη, ενώ ο αντίπαλος δεν έχει καθοριστεί ακόμα.
 
Πρόκειται προφανώς για μία κίνηση με πολλαπλά εμπορικά και οικονομικά οφέλη, η οποία θα λειτουργήσει και ως προώθηση του εγχώριου προϊόντος, το οποίο φωνάζει για δημοφιλία. Συγκριτικά με τα μισοάδεια γήπεδα της γαλλικής λίγκας, βροντερό παρόν αναμένεται να δώσουν περίπου εννέα χιλ. φίλοι. Τόσο του μπάσκετ όσο... και του δημοφιλούς στην Γαλλία τένις!
 
Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0