Sports Βusiness

Η Ρόμα θα ντύνεται με Fendi από τη νέα σεζόν!

Η Ρόμα θα ντύνεται με Fendi από τη νέα σεζόν!

Οι ποδοσφαιριστές θα φορούν μόνο ρούχα της Fendi κατά τη διάρκεια των αποστολών της ομάδας.

Η Fendi, που έχει έδρα τη Ρώμη, υπέγραψε την πρώτη της χορηγία με τη Ρόμα σε διετές συμβόλαιο, από το 2022-23 έως το 2023-24.

Η εταιρία θα παράσχει μια επίσημη γκαρνταρόμπα για την πρώτη ομάδα του συλλόγου που θα φορεθεί καθώς η ομάδα ταξιδεύει για να αγωνιστεί τόσο σε ιταλικές, όσο και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις τις επόμενες δύο εκστρατείες.

Η Σίλβια Βεντουρίνι Φέντι, καλλιτεχνική διευθύντρια της σειράς αξεσουάρ, έχει σχεδιάσει επίσημα και casual ρούχα χρησιμοποιώντας μια μπλε παλέτα που τονίζεται από τα κίτρινα και κόκκινα χρώματα του κλαμπ. Μάλιστα η επίσημη κυκλοφορία της συλλογής έχει προγραμματιστεί για τα τέλη Αυγούστου.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Πιέτρο Μπεράρντι, διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, είπε ότι η συμφωνία σηματοδοτεί ένα «νέο βήμα για τον σύλλογο προς τη διεθνή αριστεία», ενώ διατηρεί τη ρωμαϊκή καταγωγή του. 

«Αυτό που αντιπροσωπεύει η Fendi και η Ρόμα μαζί για την πόλη της Ρώμης, για την ιστορία και τις παραδόσεις της μιλά από μόνο του, και αυτή ήταν η κύρια κινητήρια δύναμη της συνεργασίας που δημιουργήσαμε», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Ρόμα συνδέθηκε στο παρελθόν με την ιταλική μάρκα ρούχων Tombolini, από το 2019-20 έως το 2021-22. Προηγουμένως, ο σύλλογος είχε μια συμφωνία με τον Γερμανό σχεδιαστή Hugo Boss, η οποία ξεκίνησε το 2017 και διήρκεσε μέχρι το τέλος της σεζόν 2018-19.

Το χαρτοφυλάκιο χορηγιών της ομάδας διευθύνεται από τον κύριο χορηγό πουκάμισων DigitalBits, με την Hyundai ως χορηγό στα μανίκια των μπλουζών. Τέλος η New Balance είναι ο προμηθευτής των αθλητικών εμφανίσεων των Ιταλών.

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0