Sports Βusiness

UFC: Ο Φρανσίς Ενγκάνου υπερασπίστηκε τον τίτλο του και έβγαλε 528 χιλ. ευρώ σε μια βραδιά!

UFC: Ο Φρανσίς Ενγκάνου υπερασπίστηκε τον τίτλο του και έβγαλε 528 χιλ. ευρώ σε μια βραδιά!

Ένα πολύ μεγάλο ποσό θα βάλει στην τσέπη του ο Γάλλοκαμερουνέζος αθλητής του UFC, Φρανσίς Ενγκάνου, μετά την επικράτηση του κόντρα στον Σιρίλ Γκάνε.

Ο Ενγκάνου κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο heavyweight κατηγορία κιλών στο UFC σε πεντάγυρο παιχνίδι στο οποίο επικράτησε με απόφαση κόντρα στον αξιόμαχο Σιρίλ Γκάνε.

Ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του Ενγκάνου που το ματς έφτασε στους πέντε γύρους, όμως εν αντιθέσει με την προηγούμενη φορά που είχε χάσει από τον Στίπε Μιότσιτς, αυτή την φορά επικράτησε.

Μάλιστα, ο πρωταθλητής του UFC θα βάλει μόλις μέσα σε μια βραδιά στην τσέπη του περί τις 528 χιλιάδες ευρώ, την στιγμή που ηττημένος θα λάβει το ποσό των 440 χιλ. ευρώ.

Στο έτερο κορυφαίο ματς τίτλου έχουμε, στην τριλογία ανάμεσα στον πρωταθλητή Μπράντον Μορένο και τον Ντέιβεσον Φιγκουεϊρέδο, είχαμε νέο champion αφού επικράτησε ο Βραζιλιάνο.

Αίσθηση προκαλεί, πάντως, πως παρά το γεγονός πως ο Μορένο ηττήθηκε, έλαβε περισσότερα χρήματα (176 χιλιάδες ευρώ), από τον νέο πρωταθλητή (132 χιλ. ευρώ).



Κυριάκος Δημητρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0