Sports Βusiness

Νέα σειρά ενδυμάτων από τον Τομ Μπρέιντι!

Νέα σειρά ενδυμάτων από τον Τομ Μπρέιντι!

Ο Τομ Μπρέιντι εγκαινίασε νέα εταιρεία ενδυμάτων , με όνομα «Brady». Χρησιμοποιώντας αθλητές από το κολεγιακό πρωτάθλημα να προωθήσουν τα νέα προϊόντα του.

Ο quarterback των Tampa Bay Buccaneers παρουσίασε την νέα εταιρεία ενδυμάτων, Brady, και έχει συμφωνήσει με αθλητές κολεγίων να διαφημίσουν τη νέα επιχειρηματική προσπάθειά του. 

Το νέο brand σύμφωνα με την ιστοσελίδα προσφέρει εξειδικευμένο ρουχισμό για άθληση και για τη καθημερινότητα. Ενώ, οι τιμές κυμαίνονται από τα 20 έως τα 395 δολάρια. 

Ο 44άχρονος Αμερικανός, που είχε κατακτήσει έξι τίτλους Super Bowl με τους New England Patriots, πριν πάει στους Buccaneers το 2020 και κερδίσει ακόμα έναν, δεν έχει επιτυχίες μόνο μέσα στα γήπεδα αλλά και στον επιχειρηματικό χώρο. Με τον Αμερικανό να είναι και συνιδρυτής της Autograph, η οποία είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αγορών. 

Επιπλέον, ο Μπρέιντι, προωθεί την αθλητική σειρά της Under Armour από το 2010 και παρά τη νέα του δραστηριότητα θα παραμείνει σε αυτό το πόστο. Ενώ, έχει τον ίδιο ρόλο στον ελβετικό κατασκευαστή ρολογιών, IWC Schaffhausen από το 2019. Με τον διευθύνοντα σύμβουλό της, Κρίστοφ Γκράινγκερ-Χερ, να τον συνεχάρη για την κατάκτηση του έβδομου πρωταθλήματός του.

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0